Leer het BSO-team snel beter kennen!

Roy de Haan
Roy de HaanInitiatiefnemer

Als trotse oprichter van de Voetbal BSO kijk ik ernaar uit bij te mogen dragen aan een vrijetijdsklimaat waar kinderen in een veranwoorde omgeving vrij kunnen spelen en daarnaast de mogelijkheid hebben deel te nemen aan tal van sportieve activiteiten, trainingen en clinics.

Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik vrijwel onafgebroken werkzaam geweest met kinderen en oudere jeugd. De eerste jaren als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel bij een vooraanstaande kinderopvangorganisatie in de omgeving Nijmegen. Dit combineerde ik met het verzorgen van sportieve kinderfeestjes en het jeugdtrainerschap bij De Treffers in Groesbeek waar ik zowel de O17 als O19 heb getraind.

Na deze periode ben ik fulltime in het betaald jeugdvoetbal werkzaam geweest bij N.E.C. In de eerste fase heb ik de post van hoofd-jeugdscouting en assistent-trainer Jong N.E.C. vervuld, om vervolgens als trainer O17 aan de slag te gaan. Tussentijds behaalde ik het TC1-trainersdiploma. Ik kijk terug op een leuke periode waarin het dagelijks werken met topsporttalenten uitdagend was maar tegelijkertijd mijn ambitie om zelfstandig een sportieve buitenschoolse opvang op te starten groeide.

De voorbije jaren heb ik mijzelf bijgeschoold (opleiding Pedagogisch Coach succesvol afgerond) , de Voetbal BSO in de-meest-ideale-vorm op papier tot leven laten komen én de stap als trainer/coach in het amateurvoetbal gezet. Momenteel ben ik trainer van het vlaggenschip van H.V.C.H. Ik wil mijn werkervaring en pedagogische kwaliteiten inzetten om ouders te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van hun kind.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort op de Voetbal BSO?

Lloyd Kooiman
Lloyd KooimanPedagogisch medewerker

Dag allemaal! Mijn naam is Lloyd Kooiman en samenwonend in Oosterhout bij Nijmegen. Zelf ben ik opgegroeid in Siebengewald (Limburg) waar ik de jongste in een gezin van 5 jongens ben. Ook ik heb het CIOS afgerond, heb een voorliefde voor sport en werk graag met kinderen. Verder houd ik van fitnessen, reizen en cocktails maken. Dit laatste eveneens als professional. Verder voetbal ik in het 1ste elftal van Blauw Wit Nijmegen in de 3de klasse. Ik hoop een mooie bijdrage te mogen leveren aan een supertoffe BSO!

Gaby Roelofs
Gaby RoelofsPedagogisch coach

Mijn naam is Gaby (28) en ben woonachtig in Arnhem. Naast mijn werkzaamheden bij BSO Thialf in Arnhem ben ik werkzaam als sportdocent en pedagogisch coach. Leuk dat ik een bijdrage mag gaan leveren aan een sportief maar bovenal veilige BSO-omgeving. Ik hou van hardlopen en ben veel bij de atletiekvereniging te vinden. Als pedagogisch coach zal ik periodiek meedraaien op de groepen om zo het aanwezige personeel te coachen en van feedback te voorzien. Tot ziens op De Voetbal BSO!

Jan Wassenaar
Jan Wassenaar Vrijwilliger vervoer
Willy Hanegraaf
Willy HanegraafVrijwilliger vervoer
Sasja van Wanrooij
Sasja van WanrooijStagiaire

Hallo! Mijn naam is Sasja van Wanrooij en ben  tweedejaars student Sport-en Bewegingsagogie op ROC de Leijgraaf in Oss. Ik kom de komende tijd stage lopen bij De Voetbal BSO en hoop een leuke, leerzame stage te kennen. Ik vind alle sporten leuk en interessant om te doen of te beoefenen. . Zelf doe ik een vechtsport, taekwondo in Oss. Ik begon toen ik 4 jaar oud was en doe dit ondertussen al zo’n 13 jaar.  5/6 keer per week train ik zelf en geef daarbij nog 2 keer in de week les aan verschillende groepen. Aangenaam kennis te maken!

Cas Rosenbrand
Cas Rosenbrand Stagiair

Hoi allemaal ik ben Cas en woon in Oss én Berghem.  Ik hou van sport, fitness en honkbal. Dit laatste doe ik al sinds m’n 7de bij De Cardinals in Oss.  Momenteel zit ik in het derde en laatste jaar van de opleiding Sport- en Bewegingsagogie in Oss. Voor mijn stage ben ik op de dinsdag en vrijdag bij De Voetbal BSO te vinden. Ik heb een leuke kennismaking gehad en ga er met plezier naartoe. Ik hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten bij De Voetbal BSO!

Tycho Wagemans
Tycho WagemansStagiair

Tycho Wagemans hier! Tweedejaars student Sport- en Bewegingsagogie in Oss. Ik kom uit Den Bosch en mijn hobbies zijn voetballen, darten en vind het soms leuk om te gamen. Buiten het feit dat ik bij FC Engelen speel ben ik ook actief als KNVB-scheidsrechter. Ik wil graag stage lopen bij De Voetbal BSO omdat het een leuke plek is om ervaring op te doen m.b.t. het opzetten van evenementen en activiteiten. Ik hoop hier een leuke en fijne tijd te beleven met de kinderen waarbij zij steeds met een lach op de BSO terugkomen.

Danique van de Ven
Danique van de Ven Stagiaire

Hallo! Ik ben Danique van de Ven en woon in Vinkel. Ik zit nu in het 2e leerjaar van de opleiding coördinator Sport en Bewegings-  agogie in Oss. Mijn hobby is voetballen, dat doe ik al sinds dat ik 5 jaar oud ben. Ik voetbal bij E.V.V.C. in Vinkel waar ik in een meidenteam speel.  Ik wilde graag bij De Voetbal BSO stage lopen om zo praktijkervaring op te kunnen doen in het aanbieden van sport en het begeleiden van jonge kinderen. Ik kijk uit naar een leuke stagetijd!

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN