Leer het BSO-team snel beter kennen!

Roy de Haan - Leidinggevende
Roy de Haan - LeidinggevendePedagogisch coach, plaatsing & planning

Als trotse oprichter van De Voetbal BSO ben ik blij om bij te kunnen dragen aan een vrijetijdsklimaat waar kinderen in een veilige, uitdagende omgeving vrij kunnen spelen en daarnaast de mogelijkheid hebben deel te nemen aan tal van (voornamelijk) sportieve activiteiten en clinics.

Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik vrijwel onafgebroken werkzaam geweest met kinderen en oudere jeugd. De eerste jaren als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel bij een vooraanstaande kinderopvangorganisatie in de omgeving Nijmegen. Dit combineerde ik met het verzorgen van sportieve kinderfeestjes en het jeugdtrainerschap bij De Treffers in Groesbeek (o17 & o19). Na deze periode….

….ben ik fulltime in het betaald jeugdvoetbal werkzaam geweest bij N.E.C. In de eerste fase heb ik de post van hoofd-jeugdscouting en assistent-trainer Jong N.E.C. vervuld, om vervolgens als trainer O17 aan de slag te gaan. Tussentijds behaalde ik het TC1-trainersdiploma. Ik kijk terug op een leuke periode waarin het dagelijks werken met topsporttalenten uitdagend was maar tegelijkertijd mijn ambitie om zelfstandig een sportieve buitenschoolse opvang op te starten groeide.

De voorbije jaren heb ik mijzelf bijgeschoold (opleiding Pedagogisch Coach succesvol afgerond) , de Voetbal BSO in de-meest-ideale-vorm op papier tot leven laten komen én de stap als trainer/coach in het amateurvoetbal gezet. Momenteel ben ik trainer van het vlaggenschip van H.V.C.H. (Zondag 1ste klasse) Ik wil mijn werkervaring en pedagogische kwaliteiten inzetten om ouders te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van hun kind.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort op de Voetbal BSO?

Mark van Wijk - Teamleider
Mark van Wijk - TeamleiderPedagogisch klimaat, veiligheid & programma

Hallo allemaal, Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Mark van Wijk en ben per 1 januari begonnen bij de Voetbal BSO. Ik ben woonachtig in het mooie Bennekom en ben trotse vader van 2 zoons, Jari (6) en Siem (4). Mijn partner heeft ook nog 3 kids, dus als we bij elkaar zijn hebben we een huis vol! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met voetbal als trainer, scout videoanalyse en gooi ik graag een pijltje darts. Werkervaring heb ik opgedaan in de gehandicaptenzorg waarin ik bijna 21 jaar in de dagbesteding heb gewerkt waarvan het grootste deel met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Hiervoor heb ik de opleiding SPW4+ gevolgd. Bij De Voetbal BSO ga ik in de positie van teamleider op beide locaties meewerken op de groepen. Achter de schermen ondersteun ik bij de dagelijkse verzorging van de locaties. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!
Tot snel, Mark van Wijk

Alwies Hendriks
Alwies Hendriks Teamcoach pedagogisch klimaat

Ik ben Alwies Hendriks, woon samen en heb 2 voetballende dochters. Tot mijn 40ste heb ik op prestatief niveau gevoetbald en voelde ik als keeper de enorme verantwoordelijkheid mijn doel “schoon” te houden. Naast De Voetbal BSO ben ik werkzaam als psychomotorisch trainer op een zorgcentrum, eigenaar van GOALS Voetbal en docent Sport en Bewegen op het ROC-Nijmegen. Ik vind het geweldig om kinderen te zien groeien en hen te ondersteunen met dingen die ze lastig vinden. Uitdagende oefeningen leert kinderen o.a. om door te zetten als iets moeilijk/zwaar is, zich bewust te worden van hun eigen kwaliteiten én om deze vervolgens in te zetten. Verder ervaren ze in het samenwerken hoe het is om leiding te nemen of juist goed te kunnen volgen. Het zijn waardevolle aspecten welke kinderen in de sport maar ook zeker in het dagelijks leven met zich meenemen. Hopelijk tot snel!

Lloyd Kooiman - Locatieverantwoordelijke Wijchen
Lloyd Kooiman - Locatieverantwoordelijke WijchenPedagogisch medewerker en Hoofd Kook- & Bakactiviteiten!

Dag allemaal! Mijn naam is Lloyd Kooiman en samenwonend in Oosterhout bij Nijmegen. Zelf ben ik opgegroeid in Siebengewald (Limburg) waar ik de jongste in een gezin van 5 jongens ben. Ook ik heb het CIOS afgerond, heb een voorliefde voor sport en werk graag met kinderen. Verder houd ik van fitnessen, reizen en cocktails maken. Dit laatste eveneens als professional. Verder voetbal ik in het 1ste elftal van Blauw Wit Nijmegen in de 3de klasse. Ik hoop een mooie bijdrage te mogen leveren aan een supertoffe BSO!

Shanna van Kessel - Locatieverantwoordelijke Heesch
Shanna van Kessel - Locatieverantwoordelijke HeeschPedagogisch medewerker & Hoofd Creatieve Ontwikkeling!
Hoi allemaal! Mijn naam is Shanna van Kessel en ik ben 23 jaar. Sinds juli 2020 woon ik in het gezellige Heesch, maar oorspronkelijk kom ik uit Wijchen. Ik heb Sportkunde gestudeerd aan de HAN in Nijmegen en ben daarnaast veel bezig geweest met het organiseren van sportevenementen.
Tot een paar jaar terug heb ik bij SC Woezik en AWC gespeeld en sinds oktober ben ik actief bij de vrouwen van HVCH. Verder doe ik aan wielrennen, wandel ik graag en vind ik het leuk om te bakken en knutselen. Ik hoop dat ik, samen met jullie, veel gezellige middagen en vakanties mag gaan beleven!
Zie ik jou binnenkort op de BSO?
Coen Barten
Coen Barten Pedagogisch medewerker Wijchen & Hoofd Spellen en Partijtjes!
Hey daar! Mijn naam is Coen Barten, 22 jaar en woonachtig in Druten. Ik heb het CIOS Arnhem succesvol afgerond en ben daarna begonnen als pedagogisch medewerker bij een reguliere BSO om per 1 juli 2021 bij De Voetbal BSO te starten. Mijn werkzaamheden combineer ik met mijn functie bij DIO’30 in Druten waar ik  jeugdtrainer en coördinator ben. Bij diezelfde club speel ik zelf ook in de 1ste selectie. Vanuit mijn passie voor sport – en met name voetbal – streef ik ernaar om kinderen op een verantwoorde wijze te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik wil een mooie bijdrage leveren aan een veilige, uitdagende speelomgeving voor alle kinderen op de BSO. Plezier en individuele aandacht staan hierin bij mij voorop! Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag én donderdag. Tot snel op De Voetbal BSO!
Samuel Eleonora
Samuel EleonoraPedagogisch medewerker Heesch
Hey! Mijn naam is Samuel, 28 jaar en woon nu bijna twee jaar in het prachtige Heesch. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen op niveau 4 afgerond en zit momenteel nog in mijn afstudeerjaar van de ALO. Zelf speel ik in het 1ste elftal van HVCH en komen we uit in de eerste klasse. Ik hoop met mijn grote passie voor sporten en bewegen een mooie bijdrage te geven aan De Voetbal BSO en dat ik ieder kind een glimlach kan bezorgen!
Nick Graveth
Nick GravethPedagogisch medewerker Wijchen

Hoi! Mijn naam is Nick Graveth en ik ben 21 jaar oud. Ik ben woonachtig in Wijchen, heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond en ben naast mijn werkzaamheden voor De Voetbal BSO eveneens verbonden als voetbaltrainer & voetbal coördinator aan AWC Wijchen. Mij zal je daar dus ook geregeld tegenkomen! Verder houd ik van fitnessen en blijf ik mijzelf verder ontwikkelen als professional. We zien elkaar!

Bob Kaaks
Bob Kaaks Pedagogisch medewerker Wijchen

Hey daar, mijn naam is Bob Kaaks 23 jaar, woon in Druten en heb het CIOS Arnhem succesvol heb afgerond. Momenteel geef ik les bij Dansstudio Almir, turnvereniging de Hazenkamp en begeleid ik outdoor activiteiten (paintball en klimbos activiteiten etc.) bij Fundustry. De sporten die ik zelf beoefen zijn Hip Hop dansen en trampolinespringen. Op de BSO vind ik het belangrijk dat elk kind zich gehoord voelt. Vanuit die individuele aandacht hoop ik dat er een band ontstaat waarin het kind zich veilig en belangrijk voelt. Als een kind zich op zijn plek voelt, volgt het plezier en de vreugde in de activiteiten vanzelf. Vanaf 7 Maart ben ik op de maandag, dinsdag en de donderdag op de BSO aanwezig. Tot snel!

Saar v.d. Heijden
Saar v.d. HeijdenPedagogisch medewerker Heesch

Hoi hoi, mijn naam is Saar van der Heijden, ben 20 jaar oud en ben woonachtig in Heesch.
Ik heb de opleiding CIOS in Arnhem succesvol afgerond en studeer momenteel fysiotherapie op de HAN in Nijmegen.

Naast mijn werkzaamheden bij de BSO hockey ik graag bij de hockeyclub in Heesch, hier speel ik in Dames 1. Hier zal je mij dan ook regelmatig tegen kunnen komen!  Ik hoop dat ik samen met jullie, leuke middagen en vakanties mag beleven!

Jan Wassenaar
Jan Wassenaar Vrijwilliger vervoer Heesch

Jan is vele jaren als trainer/leider actief geweest bij de jeugd van HVCH. In zijn professionele loopbaan heeft Jan veel ervaring met personenvervoer. Zo reed hij taxi en groot busvervoer. De kinderen zien Jan veelal op maandag, daar waar hij ook regelmatig bijspringt op andere dagen.

Hans Romme
Hans RommeVrijwilliger vervoer Heesch

Op dinsdag en donderdag ondersteunt Hans de groepsleiding bij het ophalen van de kinderen. Als gepensioneerd schilder staat Hans met enige regelmaat achter bar in de kantine van HVCH en traint hij de keepers van de jongere jeugdelftallen.

Ton Spanjaards
Ton SpanjaardsVrijwilliger vervoer Wijchen
Eef Evers
Eef EversVrijwilliger vervoer Wijchen
Frans v.d. Wielen
Frans v.d. WielenVrijwilliger vervoer Wijchen
Gaby Roelofs
Gaby RoelofsPedagogisch coach

Mijn naam is Gaby (28) en ben woonachtig in Arnhem. Naast mijn werkzaamheden bij BSO Thialf in Arnhem ben ik werkzaam als sportdocent en pedagogisch coach. Leuk dat ik een bijdrage mag gaan leveren aan een sportief maar bovenal veilige BSO-omgeving. Ik hou van hardlopen en ben veel bij de atletiekvereniging te vinden. Als pedagogisch coach zal ik periodiek meedraaien op de groepen om zo het aanwezige personeel te coachen en van feedback te voorzien. Tot ziens op De Voetbal BSO!

Niels Koudijs
Niels KoudijsStagiair

Dag allemaal! Mijn naam is Niels Koudijs en ik woon in Wijchen .Momenteel volg ik het 3e leerjaar van de opleiding coördinator Sport en Bewegings-  agogie in Oss. In mijn vrije tijd reis ik veel, loop ik triathlons en ben ik voetbaltrainer van een gemengde O11. Door een herseninfarct op jonge leeftijd heb ik cerebrale parese opgelopen waardoor mijn rechterzijde een beperking kent. Juist door deze beperking heb ik de kans gekregen om in 2012 uit te komen voor het Nederlands CP-voetbalteam op de Paralympische Spelen in Londen. Ik kijk uit naar een leuke stagetijd op De Voetbal BSO en hoop een mooie bijdrage te leveren aan leuke middagen vol sport en spel!

Milo van Jansen
Milo van JansenStagiair
Robin Kortekaas
Robin KortekaasStagiair

Hallo! Ik ben Robin Kortekaas en woon in Heeswijk-Dinther. Ik zit nu in het 3e leerjaar van de opleiding coördinator Sport en Bewegings-  agogie in Oss. Mijn hobby’s zijn klimmen, duiken en skaten. Ik wil graag bij De Voetbal BSO stage lopen om zo praktijkervaring op te kunnen doen in het aanbieden van sport en het begeleiden van jonge kinderen. Ik kijk uit naar een leuke stagetijd!

Reno v.d. Ven
Reno v.d. VenStagiair
Iris Hanegraaf
Iris HanegraafStagiaire

Hey! Mijn naam is Iris Hanegraaf, 18 jaar en woon in Oss. Ik zit nu in het 3e jaar van het Cios in Arnhem. Mijn hobby’s zijn voetballen, winkelen en uitgaan. Zelf voetbal ik bij RKSV Margriet in de MO19-1 en doe ik ook altijd mee met de dames 1. Ik wil graag bij De Voetbal BSO stagelopen omdat ik het leuk vind om actief bezig te zijn met de kinderen en ga er daarom ook een hele leuke tijd van maken hier! 

Joost van Dijk
Joost van DijkStagiair

Hoi! Mijn naam is Joost van Dijk en ik ben 18 jaar. Ik zit nu in mijn 2e jaar van de opleiding sport en bewegen uitstroom agogie op de Leijgraaf. Mijn hobby’s zijn voetballen en gamen. Ik wil graag als ik deze opleiding heb afgerond de opleiding Fysiotherapeut gaan doen, later hoop ik dan ook Fysiotherapeut te worden. Het lijkt mij erg leuk om de kinderen te begeleiden en leuke dingen met ze te gaan doen!

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN