Leer het BSO-team snel beter kennen!

Roy de Haan - Leidinggevende
Roy de Haan - Leidinggevende Coach, plaatsing & planning

Als trotse oprichter van De Voetbal BSO ben ik blij om bij te kunnen dragen aan een vrijetijdsklimaat waar kinderen in een veilige, uitdagende omgeving vrij kunnen spelen en daarnaast de mogelijkheid hebben deel te nemen aan tal van (voornamelijk) sportieve activiteiten en clinics.

Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik vrijwel onafgebroken werkzaam geweest met kinderen en oudere jeugd. De eerste jaren als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel bij een vooraanstaande kinderopvangorganisatie in de omgeving Nijmegen. Dit combineerde ik met het verzorgen van sportieve kinderfeestjes en het jeugdtrainerschap bij De Treffers in Groesbeek (o17 & o19). Na deze periode….

….ben ik fulltime in het betaald jeugdvoetbal werkzaam geweest bij N.E.C. In de eerste fase heb ik de post van hoofd-jeugdscouting en assistent-trainer Jong N.E.C. vervuld, om vervolgens als trainer O17 aan de slag te gaan. Tussentijds behaalde ik het TC1-trainersdiploma. Ik kijk terug op een leuke periode waarin het dagelijks werken met topsporttalenten uitdagend was maar tegelijkertijd mijn ambitie om zelfstandig een sportieve buitenschoolse opvang op te starten groeide.

De voorbije jaren heb ik mijzelf bijgeschoold (opleiding Pedagogisch Coach succesvol afgerond) , de Voetbal BSO in de-meest-ideale-vorm op papier tot leven laten komen én de stap als trainer/coach in het amateurvoetbal gezet. Momenteel ben ik trainer van OSS’20 1, uitkomende in de landelijke 3de Divisie. Ik wil mijn werkervaring en pedagogische kwaliteiten inzetten om ouders te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van hun kind.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort op de Voetbal BSO?

Mark van Wijk - Teamleider
Mark van Wijk - Teamleider Pedagogisch klimaat, veiligheid & programma

Hallo allemaal, Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Mark van Wijk en ben per 1 januari begonnen bij de Voetbal BSO. Ik ben woonachtig in het mooie Bennekom en ben trotse vader van 2 zoons, Jari (6) en Siem (4). Mijn partner heeft ook nog 3 kids, dus als we bij elkaar zijn hebben we een huis vol! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met voetbal als trainer, scout videoanalyse en gooi ik graag een pijltje darts. Werkervaring heb ik opgedaan in de gehandicaptenzorg waarin ik bijna 21 jaar in de dagbesteding heb gewerkt waarvan het grootste deel met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Hiervoor heb ik de opleiding SPW4+ gevolgd. Bij De Voetbal BSO ga ik in de positie van teamleider op beide locaties meewerken op de groepen. Achter de schermen ondersteun ik bij de dagelijkse verzorging van de locaties. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!
Tot snel, Mark van Wijk

Alwies Hendriks
Alwies Hendriks Teamcoach pedagogisch klimaat

Ik ben Alwies Hendriks, woon samen en heb 2 voetballende dochters. Tot mijn 40ste heb ik op prestatief niveau gevoetbald en voelde ik als keeper de enorme verantwoordelijkheid mijn doel “schoon” te houden. Naast De Voetbal BSO ben ik werkzaam als psychomotorisch trainer op een zorgcentrum, eigenaar van GOALS Voetbal en docent Sport en Bewegen op het ROC-Nijmegen. Ik vind het geweldig om kinderen te zien groeien en hen te ondersteunen met dingen die ze lastig vinden. Uitdagende oefeningen leert kinderen o.a. om door te zetten als iets moeilijk/zwaar is, zich bewust te worden van hun eigen kwaliteiten én om deze vervolgens in te zetten. Verder ervaren ze in het samenwerken hoe het is om leiding te nemen of juist goed te kunnen volgen. Het zijn waardevolle aspecten welke kinderen in de sport maar ook zeker in het dagelijks leven met zich meenemen. Hopelijk tot snel!

Lloyd Kooiman - Locatiehoofd Wijchen
Lloyd Kooiman - Locatiehoofd Wijchen Pedagogisch medewerker en verantwoordelijk voor de kook- en bakactiviteiten op onze BSO!

Dag allemaal! Mijn naam is Lloyd Kooiman en samenwonend in Oosterhout bij Nijmegen. Zelf ben ik opgegroeid in Siebengewald (Limburg) waar ik de jongste in een gezin van 5 jongens ben. Ook ik heb het CIOS afgerond, heb een voorliefde voor sport en werk graag met kinderen. Verder houd ik van fitnessen, reizen en cocktails maken. Dit laatste eveneens als professional. Verder voetbal ik in het 1ste elftal van Blauw Wit Nijmegen in de 3de klasse. Ik hoop een mooie bijdrage te mogen leveren aan een supertoffe BSO!

Shanna van Kessel - Locatiehoofd Heesch
Shanna van Kessel - Locatiehoofd Heesch Pedagogisch medewerker en verantwoordelijk voor de creatieve ontwikkeling op onze BSO!
Hoi allemaal! Mijn naam is Shanna van Kessel en ik ben 24 jaar. Sinds juli 2020 woon ik in het gezellige Heesch, maar oorspronkelijk kom ik uit Wijchen. Ik heb Sportkunde gestudeerd aan de HAN in Nijmegen en ben daarnaast veel bezig geweest met het organiseren van sportevenementen.
Tot een paar jaar terug heb ik bij SC Woezik en AWC gespeeld en sinds oktober ben ik actief bij de vrouwen van HVCH. Verder doe ik aan wielrennen, wandel ik graag en vind ik het leuk om te bakken en knutselen. Ik hoop dat ik, samen met jullie, veel gezellige middagen en vakanties mag gaan beleven!
Zie ik jou binnenkort op de BSO?
Coen Barten
Coen Barten Pedagogisch medewerker Wijchen en verantwoordelijk voor ons activiteitenprogramma!
Hey daar! Mijn naam is Coen Barten, 22 jaar en woonachtig in Druten. Ik heb het CIOS Arnhem succesvol afgerond en ben daarna begonnen als pedagogisch medewerker bij een reguliere BSO om per 1 juli 2021 bij De Voetbal BSO te starten. Mijn werkzaamheden combineer ik met mijn functie bij DIO’30 in Druten waar ik  jeugdtrainer en coördinator ben. Bij diezelfde club speel ik zelf ook in de 1ste selectie. Vanuit mijn passie voor sport – en met name voetbal – streef ik ernaar om kinderen op een verantwoorde wijze te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik wil een mooie bijdrage leveren aan een veilige, uitdagende speelomgeving voor alle kinderen op de BSO. Plezier en individuele aandacht staan hierin bij mij voorop! Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag én donderdag. Tot snel op De Voetbal BSO!
Nick Graveth
Nick GravethPedagogisch medewerker Wijchen

Hoi! Mijn naam is Nick Graveth en ik ben 21 jaar oud. Ik ben woonachtig in Wijchen, heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond en ben naast mijn werkzaamheden voor De Voetbal BSO eveneens verbonden als voetbaltrainer & voetbal coördinator aan AWC Wijchen. Mij zal je daar dus ook geregeld tegenkomen! Verder houd ik van fitnessen en blijf ik mijzelf verder ontwikkelen als professional. We zien elkaar!

Bob Kaaks
Bob Kaaks Pedagogisch medewerker Wijchen

Hey daar, mijn naam is Bob Kaaks 23 jaar, woon in Druten en heb het CIOS Arnhem succesvol heb afgerond. Momenteel geef ik les bij Dansstudio Almir, turnvereniging de Hazenkamp en begeleid ik outdoor activiteiten (paintball en klimbos activiteiten etc.) bij Fundustry. De sporten die ik zelf beoefen zijn Hip Hop dansen en trampolinespringen. Op de BSO vind ik het belangrijk dat elk kind zich gehoord voelt. Vanuit die individuele aandacht hoop ik dat er een band ontstaat waarin het kind zich veilig en belangrijk voelt. Als een kind zich op zijn plek voelt, volgt het plezier en de vreugde in de activiteiten vanzelf. Vanaf 7 Maart ben ik op de maandag, dinsdag en de donderdag op de BSO aanwezig. Tot snel!

Vinay Saltani
Vinay SaltaniPedagogisch medewerker Wijchen

Hai allemaal! Mijn naam is Vinay Saltani en ik woon in Nijmegen. Zelf ben ik opgegroeid in Nijmegen waar ik het middelste kind ben in een gezin van vader, moeder, een zusje en een zus. Ook heb ik Sport en Bewegen niveau 4 afgerond op het ROC in Nijmegen. Mijn affiniteit is altijd al sport geweest en ik zou de kinderen graag hierbij willen helpen om zo verder te ontwikkelen. Verder houd ik van leuke dingen doen met vrienden en familie, reizen en fit te blijven. Daarnaast voetbal ik in het 1ste elftal van AWC in de 4e divisie en hoop ik een mooie toegevoegde waarde bij de BSO te zijn. Tot snel!

Laura Stevens
Laura StevensPedagogisch medewerker Wijchen
Hallo! Mijn naam is Laura Stevens, 19 jaar oud en woonachtig in Druten. Ik heb de opleiding sport en bewegen afgerond met als richting coördinator buurt, onderwijs en sport. Buiten mijn werk voetbal ik graag bij de club DIO’30 in Druten bij het team MO20. Ik werk graag met kinderen en vind het leuk om zowel sportief als creatief met hen bezig te zijn. Op de BSO vind ik het erg belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn, want ieder kind is uniek! Je treft mij op maandag, dinsdag en donderdag. Tot dan!
Saar v.d. Heijden
Saar v.d. HeijdenPedagogisch medewerker Heesch

Hoi hoi, mijn naam is Saar van der Heijden, ben 21 jaar oud en ben woonachtig in Heesch.
Ik heb de opleiding CIOS in Arnhem succesvol afgerond en studeer momenteel fysiotherapie op de HAN in Nijmegen.

Naast mijn werkzaamheden bij de BSO hockey ik graag bij de hockeyclub in Heesch, hier speel ik in Dames 1. Hier zal je mij dan ook regelmatig tegen kunnen komen!  Ik hoop dat ik samen met jullie, leuke middagen en vakanties mag beleven!

Mathijs Roelofsen
Mathijs RoelofsenPedagogisch medewerker Heesch

Dag allemaal! Mijn naam is Mathijs Roelofsen en ik ben 26 jaar. Al heel mijn leven ben ik woonachtig in het mooie Ravenstein, geboren en getogen! Ik heb Sporteducatie gestudeerd aan het Koning Willem 1 College en ben daarnaast veel in de sportschool te vinden. Naast sporten ben ik graag bezig met ondernemen en vaak onder de mensen te vinden. Ik hoop dat ik, samen met jullie, een mooie bijdrage aan deze schitterende BSO kan leveren!

Merle Hagelaars
Merle HagelaarsPedagogisch medewerker Heesch

Hallo! Mijn naam is Merle Hagelaars, ik ben 20 jaar oud en woon in Odiliapeel. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen trainer/coach afgerond. Naast het werken bij de BSO, voetbal ik in dames 1 bij voetbalclub RKSV Volkel en geef ik voetbaltrainingen aan de jeugd. Het werken met kinderen vind ik heel leuk en leerzaam en hoop dat we veel sportieve en creatieve middagen gaan hebben. Tot snel!

Niels Koudijs
Niels KoudijsStagiair

Dag allemaal! Mijn naam is Niels Koudijs en ik woon in Wijchen .Momenteel volg ik het 3e leerjaar van de opleiding coördinator Sport en Bewegings-  agogie in Oss. In mijn vrije tijd reis ik veel, loop ik triathlons en ben ik voetbaltrainer van een gemengde O11. Door een herseninfarct op jonge leeftijd heb ik cerebrale parese opgelopen waardoor mijn rechterzijde een beperking kent. Juist door deze beperking heb ik de kans gekregen om in 2012 uit te komen voor het Nederlands CP-voetbalteam op de Paralympische Spelen in Londen. Ik kijk uit naar een leuke stagetijd op De Voetbal BSO en hoop een mooie bijdrage te leveren aan leuke middagen vol sport en spel!

Milo van Jansen
Milo van JansenStagiair
Aidan van Berkel
Aidan van BerkelStagiair
Tim van der Heijden
Tim van der HeijdenStagiair
Lars van den Hurk
Lars van den HurkStagiair
Sam Vos
Sam VosStagiaire
Iris Hanegraaf
Iris HanegraafStagiaire

Hey! Mijn naam is Iris Hanegraaf, 18 jaar en woon in Oss. Ik zit nu in het 3e jaar van het Cios in Arnhem. Mijn hobby’s zijn voetballen, winkelen en uitgaan. Zelf voetbal ik bij RKSV Margriet in de MO19-1 en doe ik ook altijd mee met de dames 1. Ik wil graag bij De Voetbal BSO stagelopen omdat ik het leuk vind om actief bezig te zijn met de kinderen en ga er daarom ook een hele leuke tijd van maken hier! 

Jan Wassenaar
Jan Wassenaar Vrijwilliger vervoer Heesch

Jan is vele jaren als trainer/leider actief geweest bij de jeugd van HVCH. In zijn professionele loopbaan heeft Jan veel ervaring met personenvervoer. Zo reed hij taxi en groot busvervoer. De kinderen zien Jan veelal op maandag, daar waar hij ook regelmatig bijspringt op andere dagen.

Hans Romme
Hans RommeVrijwilliger vervoer Heesch

Op dinsdag en donderdag ondersteunt Hans de groepsleiding bij het ophalen van de kinderen. Als gepensioneerd schilder staat Hans met enige regelmaat achter bar in de kantine van HVCH en traint hij de keepers van de jongere jeugdelftallen.

Ton Spanjaards
Ton SpanjaardsVrijwilliger vervoer Wijchen
Eef Evers
Eef EversVrijwilliger vervoer Wijchen
Frans v.d. Wielen
Frans v.d. WielenVrijwilliger vervoer Wijchen
Gaby Roelofs
Gaby RoelofsPedagogisch coach

Mijn naam is Gaby (28) en ben woonachtig in Arnhem. Naast mijn werkzaamheden bij BSO Thialf in Arnhem ben ik werkzaam als sportdocent en pedagogisch coach. Leuk dat ik een bijdrage mag gaan leveren aan een sportief maar bovenal veilige BSO-omgeving. Ik hou van hardlopen en ben veel bij de atletiekvereniging te vinden. Als pedagogisch coach zal ik periodiek meedraaien op de groepen om zo het aanwezige personeel te coachen en van feedback te voorzien. Tot ziens op De Voetbal BSO!

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN