Team BSO Alverna

Roy de Haan - Leidinggevende
Roy de Haan - Leidinggevende Coach, plaatsing & planning

Als trotse oprichter van De Voetbal BSO ben ik blij om bij te kunnen dragen aan een vrijetijdsklimaat waar kinderen in een veilige, uitdagende omgeving vrij kunnen spelen en daarnaast de mogelijkheid hebben deel te nemen aan tal van (voornamelijk) sportieve activiteiten en clinics.
Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik vrijwel onafgebroken werkzaam geweest met kinderen en oudere jeugd. De eerste jaren als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel bij een vooraanstaande kinderopvangorganisatie in de omgeving Nijmegen. Dit combineerde ik met het verzorgen van sportieve kinderfeestjes en het jeugdtrainerschap bij De Treffers in Groesbeek (o17 & o19). Na deze periode….

….ben ik fulltime in het betaald jeugdvoetbal werkzaam geweest bij N.E.C. In de eerste fase heb ik de post van hoofd-jeugdscouting en assistent-trainer Jong N.E.C. vervuld, om vervolgens als trainer O17 aan de slag te gaan. Tussentijds behaalde ik het TC1-trainersdiploma. Ik kijk terug op een leuke periode waarin het dagelijks werken met topsporttalenten uitdagend was maar tegelijkertijd mijn ambitie om zelfstandig een sportieve buitenschoolse opvang op te starten groeide.

De voorbije jaren heb ik mijzelf bijgeschoold (opleiding Pedagogisch Coach succesvol afgerond) , de Voetbal BSO in de-meest-ideale-vorm op papier tot leven laten komen én de stap als trainer/coach in het amateurvoetbal gezet. Momenteel ben ik trainer van OSS’20 1, uitkomende in de landelijke 3de Divisie. Ik wil mijn werkervaring en pedagogische kwaliteiten inzetten om ouders te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van hun kind.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort op de Voetbal BSO?

Nick - locatieverantwoordelijke
Nick - locatieverantwoordelijkePedagogisch medewerker Alverna en mentor van basisgroep De Doerakken!

Hoi! Mijn naam is Nick en ik ben 24 jaar oud. Ik ben woonachtig in Wijchen, heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond en ben naast mijn werkzaamheden voor de BSO eveneens verbonden als voetbaltrainer & voetbal coördinator aan AWC Wijchen. Mij zal je daar dus ook geregeld tegenkomen! Verder houd ik van fitnessen en blijf ik mijzelf verder ontwikkelen als professional. We zien elkaar!

Laura - assistent locatieverantwoordelijke
Laura - assistent locatieverantwoordelijkePedagogisch medewerker Alverna - mentor van basisgroep De Donderstenen!

Hallo! Mijn naam is Laura, 20 jaar oud en woonachtig in Druten. Ik heb de opleiding sport en bewegen afgerond met als richting coördinator buurt, onderwijs en sport. Buiten mijn werk voetbal ik graag bij de club DIO’30 in Druten bij het team MO20. Ik werk graag met kinderen en vind het leuk om zowel sportief als creatief met hen bezig te zijn. Op de BSO vind ik het erg belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn, want ieder kind is uniek! Je treft mij op maandag, dinsdag en donderdag. Tot dan!

Sandro
SandroMeewerkend teamcoach pedagogisch klimaat en sportief aanbod

Dag allemaal! Mijn naam is Sandro, 31 jaar oud, woonachtig in Nijmegen en ik ben als teamcoach (mede)verantwoordelijk voor de implementatie van het pedagogisch beleid, het bewaken van het sportieve programma en ik ondersteun alle locatieverantwoordelijken daar waar nodig . Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik een aantal jaar als jeugdtrainer werkzaam geweest bij N.E.C. en PSV.  Later ben ik naar India vertrokken om daar als jeugdtrainer en vervolgens Hoofd Jeugdopleiding te gaan werken. Sinds mijn terugkeer in Nederland ben ik in de ochtenduren werkzaam als assistent-trainer bij N.E.C. onder 21  en in de middag op de BSO te vinden!

Thijn
ThijnPedagogisch medewerker Alverna - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hallo allemaal! Mijn naam is Thijn(26) en ik woon samen met mijn vader in Dreumel waar ik ook geboren ben. Ik houd ervan om te sporten vandaar dat ik de opleiding Sport en Bewegen heb afgerond. Het werken met kinderen in combinatie met verschillende sporten vind ik leuk, daarnaast voetbal ik zelf bij Aquila in het 1ste elftal en ben ik trainer van de o-19. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel met voetbal bezig en doe ik graag leuke dingen met vrienden. Je treft mij op maandag, dinsdag en donderdag!

Cas
CasPedagogisch medewerker Alverna - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hallo, mijn naam is Cas(21 jaar) en ik woon in Beneden Leeuwen.
Het CIOS in Arnhem heb ik gevolgd en ik ben een echte sportfanaat. Ook vind ik het erg leuk om met kinderen te werken! Verder train ik 4/5 keer per week in de sportschool en voetbal ik zelf bij Avios/DBV in het 1ste elftal.  Je gaat mij op de dinsdagen en donderdagen tegenkomen; laten we samen veel plezier maken!

Indy
IndyPedagogisch medewerker Alverna - mentor van basisgroep De Donderstenen!

Dag allemaal! Ik ben Indy, ben 20 jaar oud en ben vanaf 7 november op dinsdag en donderdag werkzaam op locatie Alverna. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen niveau-4 afgerond op het ROC in Nijmegen en zelf gevoetbald bij Quick 1888. Het zou leuk zijn om binnenkort weer te starten in een vriendinnen team. Tot ziens op de BSO! Groetjes Indy

Niels
NielsGroepshulp - pedagogisch medewerker

Dag allemaal! Mijn naam is Niels en ik woon in Wijchen. Ik heb de opleiding coördinator Sport en Bewegings- agogie in Oss afgerond en in mijn vrije tijd reis ik veel, loop ik triathlons en ben ik voetbaltrainer van een gemengde O11. Door een herseninfarct op jonge leeftijd heb ik cerebrale parese opgelopen waardoor mijn rechterzijde een beperking kent. Juist door deze beperking heb ik de kans gekregen om in 2012 uit te komen voor het Nederlands CP-voetbalteam op de Paralympische Spelen in Londen. Ik kijk uit naar een leuke tijd op deze toffe BSO en hoop een mooie bijdrage te leveren aan leuke middagen vol sport en spel!

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN