Team BSO Alverna

Roy de Haan - Leidinggevende
Roy de Haan - Leidinggevende Coach, plaatsing & planning

Als trotse oprichter van De Voetbal BSO ben ik blij om bij te kunnen dragen aan een vrijetijdsklimaat waar kinderen in een veilige, uitdagende omgeving vrij kunnen spelen en daarnaast de mogelijkheid hebben deel te nemen aan tal van (voornamelijk) sportieve activiteiten en clinics.

Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik vrijwel onafgebroken werkzaam geweest met kinderen en oudere jeugd. De eerste jaren als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel bij een vooraanstaande kinderopvangorganisatie in de omgeving Nijmegen. Dit combineerde ik met het verzorgen van sportieve kinderfeestjes en het jeugdtrainerschap bij De Treffers in Groesbeek (o17 & o19). Na deze periode….

….ben ik fulltime in het betaald jeugdvoetbal werkzaam geweest bij N.E.C. In de eerste fase heb ik de post van hoofd-jeugdscouting en assistent-trainer Jong N.E.C. vervuld, om vervolgens als trainer O17 aan de slag te gaan. Tussentijds behaalde ik het TC1-trainersdiploma. Ik kijk terug op een leuke periode waarin het dagelijks werken met topsporttalenten uitdagend was maar tegelijkertijd mijn ambitie om zelfstandig een sportieve buitenschoolse opvang op te starten groeide.

De voorbije jaren heb ik mijzelf bijgeschoold (opleiding Pedagogisch Coach succesvol afgerond) , de Voetbal BSO in de-meest-ideale-vorm op papier tot leven laten komen én de stap als trainer/coach in het amateurvoetbal gezet. Momenteel ben ik trainer van OSS’20 1, uitkomende in de landelijke 3de Divisie. Ik wil mijn werkervaring en pedagogische kwaliteiten inzetten om ouders te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van hun kind.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort op de Voetbal BSO?

Mark van Wijk - Teamleider
Mark van Wijk - Teamleider Pedagogisch klimaat, veiligheid & programma

Hallo allemaal, Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Mark van Wijk en ben per 1 januari begonnen bij de Voetbal BSO. Ik ben woonachtig in het mooie Bennekom en ben trotse vader van 2 zoons, Jari (6) en Siem (4). Mijn partner heeft ook nog 3 kids, dus als we bij elkaar zijn hebben we een huis vol! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met voetbal als trainer, scout videoanalyse en gooi ik graag een pijltje darts. Werkervaring heb ik opgedaan in de gehandicaptenzorg waarin ik bijna 21 jaar in de dagbesteding heb gewerkt waarvan het grootste deel met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Hiervoor heb ik de opleiding SPW4+ gevolgd. Bij De Voetbal BSO ga ik in de positie van teamleider op beide locaties meewerken op de groepen. Achter de schermen ondersteun ik bij de dagelijkse verzorging van de locaties. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!
Tot snel, Mark van Wijk

Alwies Hendriks
Alwies Hendriks Teamcoach pedagogisch klimaat

Ik ben Alwies Hendriks, woon samen en heb 2 voetballende dochters. Tot mijn 40ste heb ik op prestatief niveau gevoetbald en voelde ik als keeper de enorme verantwoordelijkheid mijn doel “schoon” te houden. Naast De Voetbal BSO ben ik werkzaam als psychomotorisch trainer op een zorgcentrum, eigenaar van GOALS Voetbal en docent Sport en Bewegen op het ROC-Nijmegen. Ik vind het geweldig om kinderen te zien groeien en hen te ondersteunen met dingen die ze lastig vinden. Uitdagende oefeningen leert kinderen o.a. om door te zetten als iets moeilijk/zwaar is, zich bewust te worden van hun eigen kwaliteiten én om deze vervolgens in te zetten. Verder ervaren ze in het samenwerken hoe het is om leiding te nemen of juist goed te kunnen volgen. Het zijn waardevolle aspecten welke kinderen in de sport maar ook zeker in het dagelijks leven met zich meenemen. Hopelijk tot snel!

Nick Graveth - Locatiehoofd Alverna
Nick Graveth - Locatiehoofd Alverna Pedagogisch medewerker Alverna en mentor van basisgroep De Donderstenen!

Hoi! Mijn naam is Nick Graveth en ik ben 23 jaar oud. Ik ben woonachtig in Wijchen, heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond en ben naast mijn werkzaamheden voor De Voetbal BSO eveneens verbonden als voetbaltrainer & voetbal coördinator aan AWC Wijchen. Mij zal je daar dus ook geregeld tegenkomen! Verder houd ik van fitnessen en blijf ik mijzelf verder ontwikkelen als professional. We zien elkaar!

Laura Stevens
Laura StevensPedagogisch medewerker Alverna - mentor van basisgroep De Donderstenen!

Hallo! Mijn naam is Laura Stevens, 20 jaar oud en woonachtig in Druten. Ik heb de opleiding sport en bewegen afgerond met als richting coördinator buurt, onderwijs en sport. Buiten mijn werk voetbal ik graag bij de club DIO’30 in Druten bij het team MO20. Ik werk graag met kinderen en vind het leuk om zowel sportief als creatief met hen bezig te zijn. Op de BSO vind ik het erg belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn, want ieder kind is uniek! Je treft mij op maandag, dinsdag en donderdag. Tot dan!

Bob Bosman
Bob BosmanPedagogisch medewerker Alverna - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hoi allemaal! Ik ben Bob Bosman, 21 jaar oud en ik woon in Wijchen. Wat ik het liefste doe in mijn leven is sporten. Ik heb daarom de opleiding Sport en bewegen niveau 4 afgerond op het Koning Willem 1 college in Den Bosch. Hier heb ik geleerd om met kinderen aan de slag te gaan om hun nieuwe dingen te leren met sporten. Tijdens mijn werk is mijn doel niet alleen zorgen dat de kinderen veilig en met plezier kunnen sporten, maar ook wil ik zorgen dat ze ook wat leren. Naast mijn werk bij de BSO ben ik ook werkzaam bij Wav-e studios waar ik personal training geef. Daarnaast voetbal ik zelf bij AWC O23-1 in de 2e divisie. Ik ben werkzaam op de dinsdag en donderdag Tot dan!!

Cas Koetschruiter
Cas KoetschruiterPedagogisch medewerker Alverna - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hallo, mijn naam is Cas Koetschruiter (21 jaar) en ik woon in Beneden Leeuwen.
Het CIOS in Arnhem heb ik gevolgd en ik ben een echte sportfanaat. Ook vind ik het erg leuk om met kinderen te werken! Verder train ik 4/5 keer per week in de sportschool en voetbal ik zelf bij Avios/DBV in het 1ste elftal.  Je gaat mij op de dinsdagen en donderdagen tegenkomen; laten we samen veel plezier maken!

Indy Hendriks
Indy HendriksPedagogisch medewerker Alverna - mentor van basisgroep De Donderstenen!

Dag allemaal! Ik ben Indy Hendriks, ben 20 jaar oud en ben vanaf 7 november op dinsdag en donderdag werkzaam op locatie Alverna. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen niveau-4 afgerond op het ROC in Nijmegen en zelf gevoetbald bij Quick 1888. Het zou leuk zijn om binnenkort weer te starten in een vriendinnen team. Tot ziens op de BSO! Groetjes Indy

Niels Koudijs
Niels KoudijsGroepshulp - pedagogisch medewerker

Dag allemaal! Mijn naam is Niels Koudijs en ik woon in Wijchen. Ik heb de opleiding coördinator Sport en Bewegings- agogie in Oss afgerond en in mijn vrije tijd reis ik veel, loop ik triathlons en ben ik voetbaltrainer van een gemengde O11. Door een herseninfarct op jonge leeftijd heb ik cerebrale parese opgelopen waardoor mijn rechterzijde een beperking kent. Juist door deze beperking heb ik de kans gekregen om in 2012 uit te komen voor het Nederlands CP-voetbalteam op de Paralympische Spelen in Londen. Ik kijk uit naar een leuke tijd op deze toffe BSO en hoop een mooie bijdrage te leveren aan leuke middagen vol sport en spel!

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN