Team BSO Elst

Roy de Haan - Leidinggevende
Roy de Haan - Leidinggevende Coach, plaatsing & planning

Als trotse oprichter van De Voetbal BSO ben ik blij om bij te kunnen dragen aan een vrijetijdsklimaat waar kinderen in een veilige, uitdagende omgeving vrij kunnen spelen en daarnaast de mogelijkheid hebben deel te nemen aan tal van (voornamelijk) sportieve activiteiten en clinics.

Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik vrijwel onafgebroken werkzaam geweest met kinderen en oudere jeugd. De eerste jaren als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel bij een vooraanstaande kinderopvangorganisatie in de omgeving Nijmegen. Dit combineerde ik met het verzorgen van sportieve kinderfeestjes en het jeugdtrainerschap bij De Treffers in Groesbeek (o17 & o19). Na deze periode….

….ben ik fulltime in het betaald jeugdvoetbal werkzaam geweest bij N.E.C. In de eerste fase heb ik de post van hoofd-jeugdscouting en assistent-trainer Jong N.E.C. vervuld, om vervolgens als trainer O17 aan de slag te gaan. Tussentijds behaalde ik het TC1-trainersdiploma. Ik kijk terug op een leuke periode waarin het dagelijks werken met topsporttalenten uitdagend was maar tegelijkertijd mijn ambitie om zelfstandig een sportieve buitenschoolse opvang op te starten groeide.

De voorbije jaren heb ik mijzelf bijgeschoold (opleiding Pedagogisch Coach succesvol afgerond) , de Voetbal BSO in de-meest-ideale-vorm op papier tot leven laten komen én de stap als trainer/coach in het amateurvoetbal gezet. Momenteel ben ik trainer van OSS’20 1, uitkomende in de landelijke 3de Divisie. Ik wil mijn werkervaring en pedagogische kwaliteiten inzetten om ouders te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van hun kind.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort op de Voetbal BSO?

Mark van Wijk - Teamleider
Mark van Wijk - Teamleider Pedagogisch klimaat, veiligheid & programma

Hallo allemaal, Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Mark van Wijk en ben per 1 januari begonnen bij de Voetbal BSO. Ik ben woonachtig in het mooie Bennekom en ben trotse vader van 2 zoons, Jari (6) en Siem (4). Mijn partner heeft ook nog 3 kids, dus als we bij elkaar zijn hebben we een huis vol! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met voetbal als trainer, scout videoanalyse en gooi ik graag een pijltje darts. Werkervaring heb ik opgedaan in de gehandicaptenzorg waarin ik bijna 21 jaar in de dagbesteding heb gewerkt waarvan het grootste deel met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Hiervoor heb ik de opleiding SPW4+ gevolgd. Bij De Voetbal BSO ga ik in de positie van teamleider op beide locaties meewerken op de groepen. Achter de schermen ondersteun ik bij de dagelijkse verzorging van de locaties. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!
Tot snel, Mark van Wijk

Alwies Hendriks
Alwies Hendriks Teamcoach pedagogisch klimaat

Ik ben Alwies Hendriks, woon samen en heb 2 voetballende dochters. Tot mijn 40ste heb ik op prestatief niveau gevoetbald en voelde ik als keeper de enorme verantwoordelijkheid mijn doel “schoon” te houden. Naast De Voetbal BSO ben ik werkzaam als psychomotorisch trainer op een zorgcentrum, eigenaar van GOALS Voetbal en docent Sport en Bewegen op het ROC-Nijmegen. Ik vind het geweldig om kinderen te zien groeien en hen te ondersteunen met dingen die ze lastig vinden. Uitdagende oefeningen leert kinderen o.a. om door te zetten als iets moeilijk/zwaar is, zich bewust te worden van hun eigen kwaliteiten én om deze vervolgens in te zetten. Verder ervaren ze in het samenwerken hoe het is om leiding te nemen of juist goed te kunnen volgen. Het zijn waardevolle aspecten welke kinderen in de sport maar ook zeker in het dagelijks leven met zich meenemen. Hopelijk tot snel!

Coen Barten - Locatiehoofd Elst
Coen Barten - Locatiehoofd ElstPedagogisch medewerker Elst - mentor van basisgroep De Donderstenen!
Hey daar! Mijn naam is Coen Barten, 25 jaar en woonachtig in Druten. Ik heb het CIOS Arnhem succesvol afgerond en ben daarna begonnen als pedagogisch medewerker bij een reguliere BSO om vervolgens per 1 juli 2021 bij De Voetbal BSO te starten. Mijn werkzaamheden combineer ik met mijn functie bij DIO’30 in Druten waar ik  jeugdtrainer en coördinator ben. Bij diezelfde club speel ik zelf ook in de 1ste selectie. Vanuit mijn passie voor sport – en met name voetbal – streef ik ernaar om kinderen op een verantwoorde wijze te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik wil een mooie bijdrage leveren aan een veilige, uitdagende speelomgeving voor alle kinderen op de BSO. Plezier en individuele aandacht staan hierin bij mij voorop! Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag én donderdag. Tot snel op De Voetbal BSO!
Esmée Happel
Esmée HappelPedagogisch medewerker Elst - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hallo! Mijn naam is Esmée Happel, ben 22 jaar oud en woon samen met mijn ouders in Huissen. Ik heb het CIOS Arnhem afgerond met als profiel keuze voetbalcoördinator waarbij ik meerdere teams heb getraind. Zelf heb ik bij R.K.H.V.V. gespeeld, daarna mijn weg vervolgd naar de Feyenoord beloften-vrouwen en keep ik momenteel bij DTS’35 in Ede. Buiten voetbal word ik van sport in het algemeen erg gelukkig! Op jongere leeftijd heb ik op topsportniveau mogen trampolinespringen en wedstrijdzwemmen. Graag wil ik mijn energie in sport nu overbrengen op anderen om te laten zien hoe magisch dit kan zijn!
Naast dat ik me nu aansluit bij de BSO ben ik ook werkzaam bij sportcentrum de Helster in Elst, daar werk ik in het zwembad en geef ik vooral zwemles.
Hopelijk zien we elkaar snel bij de BSO in Elst en gaan we samen er een magische tijd van maken!

Timo Martin
Timo MartinPedagogisch medewerker Elst - mentor van basisgroep De Doerakken!

Mijn naam is Timo Martin, ben 21 jaar en het nieuwste personeelslid van De Sportieve BSO bij Spero! Ik heb op ROC Nijmegen de opleiding sport en bewegen afgerond op niveau 3. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en met vrienden voetballen bij Jonge Kracht. Ik vind het super leuk om te sporten met de kinderen en wat lekkers te gaan bakken. Laten we samen een mooie tijd van maken!

Sydney Hendriks
Sydney HendriksPedagogisch medewerker Elst - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hoi hoi, mijn naam is Sydney Hendriks. Ik ben 20 jaar oud, woon in Wijchen en ben als medewerker in opleiding actief voor Sportieve BSO Time4Skills bij Spero! Momenteel volg ik de opleiding tot pedagogisch educatief professional aan de HAN in Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten, beweeg ik graag en speel ik badminton. Ik kijk ernaar uit om jullie beter te leren kennen, laten we er samen een leuke tijd van maken!

Niels Koudijs
Niels KoudijsGroepshulp

Dag allemaal! Mijn naam is Niels Koudijs en ik woon in Wijchen. Ik heb de opleiding coördinator Sport en Bewegings- agogie in Oss afgerond en in mijn vrije tijd reis ik veel, loop ik triathlons en ben ik voetbaltrainer van een gemengde O11. Door een herseninfarct op jonge leeftijd heb ik cerebrale parese opgelopen waardoor mijn rechterzijde een beperking kent. Juist door deze beperking heb ik de kans gekregen om in 2012 uit te komen voor het Nederlands CP-voetbalteam op de Paralympische Spelen in Londen. Ik kijk uit naar een leuke tijd op deze toffe BSO en hoop een mooie bijdrage te leveren aan leuke middagen vol sport en spel!

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN