Team BSO Elst

Roy de Haan - Leidinggevende
Roy de Haan - Leidinggevende Coach, plaatsing & planning

Mijn naam is Roy de Haan, 38 jaar oud en woon samen met mijn partner Judith en zoontje Kian in het mooie Elst! Als trotse oprichter van Sportieve BSO Time4Skills – De Voetbal BSO – ben ik blij om bij te kunnen dragen aan een vrijetijdsklimaat waar kinderen in een veilige, uitdagende omgeving vrij kunnen spelen en daarnaast de mogelijkheid hebben deel te nemen aan tal van (voornamelijk) sportieve activiteiten en clinics.
Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik vrijwel onafgebroken werkzaam geweest met kinderen en oudere jeugd. De eerste jaren als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel bij een vooraanstaande kinderopvangorganisatie in de omgeving Nijmegen. Dit combineerde ik met het verzorgen van sportieve kinderfeestjes en het jeugdtrainerschap bij De Treffers in Groesbeek (o17 & o19). Na deze periode….

….ben ik fulltime in het betaald jeugdvoetbal werkzaam geweest bij N.E.C. In de eerste fase heb ik de post van hoofd-jeugdscouting en assistent-trainer Jong N.E.C. vervuld, om vervolgens als trainer O17 aan de slag te gaan. Tussentijds behaalde ik het TC1-trainersdiploma. Ik kijk terug op een leuke periode waarin het dagelijks werken met topsporttalenten uitdagend was maar tegelijkertijd mijn ambitie om zelfstandig een sportieve buitenschoolse opvang op te starten groeide.

De voorbije jaren heb ik de opleiding Pedagogisch Coach afgerond en zette ik de stap als trainer/coach in het amateurvoetbal waarbij ik als hoofdtrainer verantwoordelijk was voor o.a. DUNO (toenmalige zaterdag Hoofdklasse), HVCH (kampioenschap in de 1se klasse) en OSS’20 (3de divisie Landelijk).  Ten tijde van schrijven – januari 2024 –  heb ik het trainerschap voorlopig mag ik verantwoordelijk zijn voor een viertal locaties BSO waar het in augustus ’24 allemaal begon toen we de deuren open mochten slaan van de eerste ‘Voetbal BSO’ bij HVCH in Heesch.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort op een van de locaties?

Coen - locatieverantwoordelijke
Coen - locatieverantwoordelijkePedagogisch medewerker Elst - mentor van basisgroep De Donderstenen!
Hey daar! Mijn naam is Coen, 25 jaar en woonachtig in Druten. Ik heb het CIOS Arnhem succesvol afgerond en ben daarna begonnen als pedagogisch medewerker bij een reguliere BSO om vervolgens per 1 juli 2021 bij De Voetbal BSO te starten. Mijn werkzaamheden combineer ik met mijn functie bij DIO’30 in Druten waar ik  jeugdtrainer en coördinator ben. Bij diezelfde club speel ik zelf ook in de 1ste selectie. Vanuit mijn passie voor sport – en met name voetbal – streef ik ernaar om kinderen op een verantwoorde wijze te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik wil een mooie bijdrage leveren aan een veilige, uitdagende speelomgeving voor alle kinderen op de BSO. Plezier en individuele aandacht staan hierin bij mij voorop! Je ziet mijn alle dagen van de week, tot snel op onze BSO!
Timo - assistent locatieverantwoordelijke
Timo - assistent locatieverantwoordelijkePedagogisch medewerker Elst - mentor van basisgroep De Doerakken!

Mijn naam is Timo en sinds augustus ’23 werkzaam voor De Sportieve BSO bij Spero! Ik heb op ROC Nijmegen de opleiding sport en bewegen afgerond. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en met vrienden voetballen bij Jonge Kracht. Ik vind het super leuk om te sporten met de kinderen en wat lekkers te gaan bakken. Laten we samen een mooie tijd van maken!

Sandro
SandroMeewerkend teamcoach pedagogisch klimaat en sportief aanbod

Dag allemaal! Mijn naam is Sandro, 31 jaar oud, woonachtig in Nijmegen en ik ben als teamcoach (mede)verantwoordelijk voor de implementatie van het pedagogisch beleid, het bewaken van het sportieve programma en ik ondersteun alle locatieverantwoordelijken daar waar nodig . Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik een aantal jaar als jeugdtrainer werkzaam geweest bij N.E.C. en PSV.  Later ben ik naar India vertrokken om daar als jeugdtrainer en vervolgens Hoofd Jeugdopleiding te gaan werken. Sinds mijn terugkeer in Nederland ben ik in de ochtenduren werkzaam als assistent-trainer bij N.E.C. onder 21  en in de middag op de BSO te vinden!

Robin
RobinPedagogisch medewerker Elst - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hey daar, mijn naam is Robin! Ik woon in Elst en ben te vinden bij de Sportieve BSO Time4Skills op locatie Spero! In de weekenden ben ik ook bij Spero te vinden om in een vriendenteam te spelen, verder is fitness een passie van mij. Ik kijk ernaar uit om kinderen te begeleiden en te stimuleren tijdens de (sportieve) activiteiten. Ik heb er onwijs veel zin in, laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken!

Bo
BoPedagogisch medewerker Elst - mentor van basisgroep De Donderstenen!

Hoi allemaal! Mijn naam is Bo Tiemes en ik ben 23 jaar. Ik heb een passie voor sport en beweging, en ik ben afgestudeerd aan het CIOS niveau 3. Thuis woon ik samen met mijn trouwe viervoeter, een hond, en mijn lieve kat. In mijn vrije tijd vind je me vaak in de sportschool, waar ik mijn energie kwijt kan. Ook maak ik graag wandelingen met mijn hond om lekker buiten te zijn. Daarnaast ben ik dol op creatieve activiteiten, zoals knutselen en bakken. Ik kan niet wachten om mijn creativiteit te delen en samen met de kinderen leuke projecten te maken bij de BSO. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie plezier te hebben!

Robin
RobinPedagogisch medewerker Elst - mentor van basisgroep De Donderstenen!

Hai allemaal! Mijn naam is Robin, ik ben 24 jaar en woon in Arnhem. Ik heb CIOS Arnhem afgerond en geef momenteel hockeytraining bij HCM Arnhem waar ik zelf ook in een damesteam speel. Momenteel combineer ik het werken op de BSO met een baan bij de Intratuin en vanaf september ga ik de opleiding sociaal werk volgen waar ik het werken op de BSO wil combineren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te karten en leuke stedentripjes te maken Ik hoop – en ga er een beetje vanuit – dat we samen een leuke tijd gaan hebben!

Sydney
SydneyPedagogisch medewerker Elst - mentor van basisgroep De Donderstenen!

Hoi hoi, mijn naam is Sydney, woon in Wijchen en ben als medewerker in opleiding actief voor Sportieve BSO Time4Skills bij Spero! Momenteel volg ik de opleiding tot pedagogisch educatief professional aan de HAN in Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten, beweeg ik graag en speel ik badminton. Ik kijk ernaar uit om jullie beter te leren kennen, laten we er samen een leuke tijd van maken!

Niels
NielsAls groepshulp ondersteunend

Dag allemaal! Mijn naam is Niels en ik woon in Wijchen. Ik heb de opleiding coördinator Sport en Bewegings- agogie in Oss afgerond en in mijn vrije tijd reis ik veel, loop ik triathlons en ben ik voetbaltrainer van een gemengde O11. Door een herseninfarct op jonge leeftijd heb ik cerebrale parese opgelopen waardoor mijn rechterzijde een beperking kent. Juist door deze beperking heb ik de kans gekregen om in 2012 uit te komen voor het Nederlands CP-voetbalteam op de Paralympische Spelen in Londen. Ik kijk uit naar een leuke tijd op deze toffe BSO en hoop een mooie bijdrage te leveren aan leuke middagen vol sport en spel!

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN