Team BSO Heesch

Roy de Haan - Leidinggevende
Roy de Haan - Leidinggevende Coach, plaatsing & planning

Als trotse oprichter van De Voetbal BSO ben ik blij om bij te kunnen dragen aan een vrijetijdsklimaat waar kinderen in een veilige, uitdagende omgeving vrij kunnen spelen en daarnaast de mogelijkheid hebben deel te nemen aan tal van (voornamelijk) sportieve activiteiten en clinics.

Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik vrijwel onafgebroken werkzaam geweest met kinderen en oudere jeugd. De eerste jaren als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel bij een vooraanstaande kinderopvangorganisatie in de omgeving Nijmegen. Dit combineerde ik met het verzorgen van sportieve kinderfeestjes en het jeugdtrainerschap bij De Treffers in Groesbeek (o17 & o19). Na deze periode….

….ben ik fulltime in het betaald jeugdvoetbal werkzaam geweest bij N.E.C. In de eerste fase heb ik de post van hoofd-jeugdscouting en assistent-trainer Jong N.E.C. vervuld, om vervolgens als trainer O17 aan de slag te gaan. Tussentijds behaalde ik het TC1-trainersdiploma. Ik kijk terug op een leuke periode waarin het dagelijks werken met topsporttalenten uitdagend was maar tegelijkertijd mijn ambitie om zelfstandig een sportieve buitenschoolse opvang op te starten groeide.

De voorbije jaren heb ik mijzelf bijgeschoold (opleiding Pedagogisch Coach succesvol afgerond) , de Voetbal BSO in de-meest-ideale-vorm op papier tot leven laten komen én de stap als trainer/coach in het amateurvoetbal gezet. Momenteel ben ik trainer van OSS’20 1, uitkomende in de landelijke 3de Divisie. Ik wil mijn werkervaring en pedagogische kwaliteiten inzetten om ouders te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van hun kind.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort op de Voetbal BSO?

Mark van Wijk - Teamleider
Mark van Wijk - Teamleider Pedagogisch klimaat, veiligheid & programma

Hallo allemaal, Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Mark van Wijk en ben per 1 januari begonnen bij de Voetbal BSO. Ik ben woonachtig in het mooie Bennekom en ben trotse vader van 2 zoons, Jari (8) en Siem (6). Mijn partner heeft ook nog 3 kids, dus als we bij elkaar zijn hebben we een huis vol! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met voetbal als trainer, scout videoanalyse en gooi ik graag een pijltje darts. Werkervaring heb ik opgedaan in de gehandicaptenzorg waarin ik bijna 21 jaar in de dagbesteding heb gewerkt waarvan het grootste deel met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Hiervoor heb ik de opleiding SPW4+ gevolgd. Bij De Voetbal BSO ga ik in de positie van teamleider op beide locaties meewerken op de groepen. Achter de schermen ondersteun ik bij de dagelijkse verzorging van de locaties. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!
Tot snel, Mark van Wijk

Alwies Hendriks
Alwies Hendriks Teamcoach pedagogisch klimaat

Ik ben Alwies Hendriks, woon samen en heb 2 voetballende dochters. Tot mijn 40ste heb ik op prestatief niveau gevoetbald en voelde ik als keeper de enorme verantwoordelijkheid mijn doel “schoon” te houden. Naast De Voetbal BSO ben ik werkzaam als psychomotorisch trainer op een zorgcentrum, eigenaar van GOALS Voetbal en docent Sport en Bewegen op het ROC-Nijmegen. Ik vind het geweldig om kinderen te zien groeien en hen te ondersteunen met dingen die ze lastig vinden. Uitdagende oefeningen leert kinderen o.a. om door te zetten als iets moeilijk/zwaar is, zich bewust te worden van hun eigen kwaliteiten én om deze vervolgens in te zetten. Verder ervaren ze in het samenwerken hoe het is om leiding te nemen of juist goed te kunnen volgen. Het zijn waardevolle aspecten welke kinderen in de sport maar ook zeker in het dagelijks leven met zich meenemen. Hopelijk tot snel!

Bob Kaaks
Bob KaaksLocatieverantwoordelijke locatie Heesch - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hey daar, mijn naam is Bob Kaaks 24 jaar, woon in Druten en heb het CIOS Arnhem succesvol heb afgerond. Momenteel geef ik les bij Dansstudio Almir, turnvereniging de Hazenkamp en begeleid ik outdoor activiteiten (paintball en klimbos activiteiten etc.) bij Fundustry. De sporten die ik zelf beoefen zijn Hip Hop dansen en trampolinespringen. Op de BSO vind ik het belangrijk dat elk kind zich gehoord voelt. Vanuit die individuele aandacht hoop ik dat er een band ontstaat waarin het kind zich veilig en belangrijk voelt. Als een kind zich op zijn plek voelt, volgt het plezier en de vreugde in de activiteiten vanzelf. Vanaf 7 Maart ben ik op de maandag, dinsdag en de donderdag op de BSO aanwezig. Tot snel!

Bjorn Sloot
Bjorn SlootPedagogisch medewerker Heesch - mentor van basisgroep De Donderstenen!

Dag allemaal! Mijn naam is Bjorn Sloot, ik ben 23 jaar oud en woon sinds twee jaar in Vinkel. Oorspronkelijk kom ik uit Etten (de Achterhoek). Ik heb de opleiding Sport en Bewegen – buurt, onderwijs en sport succesvol afgerond. Ik ben een topsporter in de atletiek en dan gericht op polsstokhoog springen! Verder geef ik atletiektraining aan D/C junioren en aan kinderen met een handicap. Het werken met kinderen vind ik fantastisch en ik hoop dat ik veel leuke middagen ga beleven op De Voetbal BSO. Tot snel!

Fleur Hoenselaar
Fleur HoenselaarPedagogisch medewerker Heesch - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hallo allemaal, mijn naam is Fleur Hoenselaar, ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Heesch. In 2022 heb ik mijn CIOS diploma succesvol behaald op het gebied van buurt, onderwijs en sport. Hiervoor heb ik stage gelopen bij BSO Time2Play op Aruba. Verder houd ik me graag bezig met mijn hobby’s wakeboarden en skiën en heb ik het afgelopen jaar zelfs in Oostenrijk gewoond om hierin les te kunnen geven. Sommigen zullen mij misschien dan ook wel kennen als ski-juf bij Alpine World in Oss! Ik hoop dat ieder kind zich thuis mag voelen op de BSO, daarin wil ik een mooie bijdrage aan leveren!

Milo van Jansen
Milo van JansenPedagogisch medewerker Heesch

Dag allemaal, ik ben Milo Jansen, 20 jaar en woon in Oss. Ik ben begonnen bij de Sportieve BSO op locatie Heesch als stagiaire. Na mijn stageperiode heb ik ervaren dat ik het heel erg leuk vind om op deze BSO te mogen werken en ben hier dus blijven hangen! In mijn vrije tijd houd ik van voetballen en muziek maken, dit laatste doe ik als DJ.
Je kan mij  op dinsdag t/m donderdag tegenkomen op locatie Wijchen maar op de vrijdag werk ik in Heesch! Ik hoop jullie snel te zien!

Sam Vos
Sam VosStagiaire
Iris Hanegraaf
Iris HanegraafStagiaire

Hey! Mijn naam is Iris Hanegraaf, 18 jaar en woon in Oss. Ik zit nu in het 3e jaar van het Cios in Arnhem. Mijn hobby’s zijn voetballen, winkelen en uitgaan. Zelf voetbal ik bij RKSV Margriet in de MO19-1 en doe ik ook altijd mee met de dames 1. Ik wil graag bij De Voetbal BSO stagelopen omdat ik het leuk vind om actief bezig te zijn met de kinderen en ga er daarom ook een hele leuke tijd van maken hier! 

Jan Wassenaar
Jan Wassenaar Vrijwilliger vervoer Heesch

Jan is vele jaren als trainer/leider actief geweest bij de jeugd van HVCH. In zijn professionele loopbaan heeft Jan veel ervaring met personenvervoer. Zo reed hij taxi en groot busvervoer. De kinderen zien Jan veelal op maandag, daar waar hij ook regelmatig bijspringt op andere dagen.

Hans Romme
Hans RommeVrijwilliger vervoer Heesch

Op dinsdag en donderdag ondersteunt Hans de groepsleiding bij het ophalen van de kinderen. Als gepensioneerd schilder staat Hans met enige regelmaat achter bar in de kantine van HVCH en traint hij de keepers van de jongere jeugdelftallen.

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN