Team BSO Heesch

Roy de Haan - Leidinggevende
Roy de Haan - Leidinggevende Coach, plaatsing & planning

Als trotse oprichter van De Voetbal BSO ben ik blij om bij te kunnen dragen aan een vrijetijdsklimaat waar kinderen in een veilige, uitdagende omgeving vrij kunnen spelen en daarnaast de mogelijkheid hebben deel te nemen aan tal van (voornamelijk) sportieve activiteiten en clinics.

Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik vrijwel onafgebroken werkzaam geweest met kinderen en oudere jeugd. De eerste jaren als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel bij een vooraanstaande kinderopvangorganisatie in de omgeving Nijmegen. Dit combineerde ik met het verzorgen van sportieve kinderfeestjes en het jeugdtrainerschap bij De Treffers in Groesbeek (o17 & o19). Na deze periode….

….ben ik fulltime in het betaald jeugdvoetbal werkzaam geweest bij N.E.C. In de eerste fase heb ik de post van hoofd-jeugdscouting en assistent-trainer Jong N.E.C. vervuld, om vervolgens als trainer O17 aan de slag te gaan. Tussentijds behaalde ik het TC1-trainersdiploma. Ik kijk terug op een leuke periode waarin het dagelijks werken met topsporttalenten uitdagend was maar tegelijkertijd mijn ambitie om zelfstandig een sportieve buitenschoolse opvang op te starten groeide.

De voorbije jaren heb ik mijzelf bijgeschoold (opleiding Pedagogisch Coach succesvol afgerond) , de Voetbal BSO in de-meest-ideale-vorm op papier tot leven laten komen én de stap als trainer/coach in het amateurvoetbal gezet. Momenteel ben ik trainer van OSS’20 1, uitkomende in de landelijke 3de Divisie. Ik wil mijn werkervaring en pedagogische kwaliteiten inzetten om ouders te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van hun kind.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort op de Voetbal BSO?

Bob - locatieverantwoordelijke
Bob - locatieverantwoordelijkePedagogisch medewerker - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hey daar, mijn naam is Bob(25 jaar), woon in Nijmegen en heb het CIOS Arnhem succesvol heb afgerond. Momenteel geef ik les bij Dansstudio Almir, turnvereniging de Hazenkamp en begeleid ik outdoor activiteiten (paintball en klimbos activiteiten etc.) bij Fundustry. De sporten die ik zelf beoefen zijn Hip Hop dansen en trampolinespringen. Op de BSO vind ik het belangrijk dat elk kind zich gehoord voelt. Vanuit die individuele aandacht hoop ik dat er een band ontstaat waarin het kind zich veilig en belangrijk voelt. Als een kind zich op zijn plek voelt, volgt het plezier en de vreugde in de activiteiten vanzelf. Je ziet mij de gehele week op onze leuke BSO. Tot snel!

Bjorn - assistent locatieverantwoordelijke
Bjorn - assistent locatieverantwoordelijkePedagogisch medewerker Heesch - mentor van basisgroep De Donderstenen!

Dag allemaal! Mijn naam is Bjorn en woon sinds drie jaar in Vinkel. Oorspronkelijk kom ik uit Etten (de Achterhoek). Ik heb de opleiding Sport en Bewegen – buurt, onderwijs en sport succesvol afgerond. Ik ben een topsporter in de atletiek en dan gericht op polsstokhoog springen! Verder geef ik atletiektraining aan D/C junioren en aan kinderen met een handicap. Het werken met kinderen vind ik fantastisch en ik hoop dat ik veel leuke middagen ga beleven op De Voetbal BSO. Tot snel!

Saar
SaarPedagogisch medewerker Heesch - mentor van basisgroep De Doerakken!
Noor
NoorPedagogisch medewerker Heesch - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hallo allemaal! Mijn naam is Noor van den Hurk, ben 19 jaar oud en kom uit Heesch. Afgelopen jaar heb ik op het CIOS in Arnhem bewegingsagogie met succes afgerond. Ik ben hiernaast nog werkzaam in de gehandicaptenzorg waar ik voor jongeren leuke weekendjes weg organiseer en hen begeleid. Zelf ben ik vaak te vinden op het veld bij HVCH waar ik mijn minuten in de dames 1 maak. Ik word erg blij als ik met kinderen aan het werk ben.
Hopelijk komen we elkaar binnenkort snel tegen!

Sandro
SandroMeewerkend teamcoach pedagogisch klimaat en sportief aanbod

Dag allemaal! Mijn naam is Sandro, 31 jaar oud, woonachtig in Nijmegen en ik ben als teamcoach (mede)verantwoordelijk voor de implementatie van het pedagogisch beleid, het bewaken van het sportieve programma en ik ondersteun alle locatieverantwoordelijken daar waar nodig . Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik een aantal jaar als jeugdtrainer werkzaam geweest bij N.E.C. en PSV.  Later ben ik naar India vertrokken om daar als jeugdtrainer en vervolgens Hoofd Jeugdopleiding te gaan werken. Sinds mijn terugkeer in Nederland ben ik in de ochtenduren werkzaam als assistent-trainer bij N.E.C. onder 21  en in de middag op de BSO te vinden!

Milo
MiloPedagogisch medewerker Heesch

Dag allemaal, ik ben Milo Jansen en kom uit Oss. Na mijn stageperiode heb ik ervaren dat ik het heel erg leuk vind om op deze BSO te mogen werken en ben hier dus blijven hangen! In mijn vrije tijd houd ik van voetballen en muziek maken, dit laatste doe ik als DJ.
Je kan mij  op dinsdag en donderdag op locatie Wijchen tegenkomen maar op de woensdag en vrijdag werk ik in Heesch! Ik hoop jullie snel te zien!

Sam
SamStagiaire
Iris
IrisStagiaire

Hey! Mijn naam is Iris Hanegraaf, 18 jaar en woon in Oss. Ik zit nu in het 3e jaar van het Cios in Arnhem. Mijn hobby’s zijn voetballen, winkelen en uitgaan. Zelf voetbal ik bij RKSV Margriet in de MO19-1 en doe ik ook altijd mee met de dames 1. Ik wil graag bij De Voetbal BSO stagelopen omdat ik het leuk vind om actief bezig te zijn met de kinderen en ga er daarom ook een hele leuke tijd van maken hier! 

Jan Wassenaar
Jan Wassenaar Vrijwilliger vervoer Heesch

Jan is vele jaren als trainer/leider actief geweest bij de jeugd van HVCH. In zijn professionele loopbaan heeft Jan veel ervaring met personenvervoer. Zo reed hij taxi en groot busvervoer. De kinderen zien Jan veelal op maandag, daar waar hij ook regelmatig bijspringt op andere dagen.

Hans Romme
Hans RommeVrijwilliger vervoer Heesch

Op dinsdag en donderdag ondersteunt Hans de groepsleiding bij het ophalen van de kinderen. Als gepensioneerd schilder staat Hans met enige regelmaat achter bar in de kantine van HVCH en traint hij de keepers van de jongere jeugdelftallen.

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN