Team BSO Wijchen

Roy de Haan - Leidinggevende
Roy de Haan - Leidinggevende Coach, plaatsing & planning

Als trotse oprichter van De Voetbal BSO ben ik blij om bij te kunnen dragen aan een vrijetijdsklimaat waar kinderen in een veilige, uitdagende omgeving vrij kunnen spelen en daarnaast de mogelijkheid hebben deel te nemen aan tal van (voornamelijk) sportieve activiteiten en clinics.

Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik vrijwel onafgebroken werkzaam geweest met kinderen en oudere jeugd. De eerste jaren als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel bij een vooraanstaande kinderopvangorganisatie in de omgeving Nijmegen. Dit combineerde ik met het verzorgen van sportieve kinderfeestjes en het jeugdtrainerschap bij De Treffers in Groesbeek (o17 & o19). Na deze periode….

….ben ik fulltime in het betaald jeugdvoetbal werkzaam geweest bij N.E.C. In de eerste fase heb ik de post van hoofd-jeugdscouting en assistent-trainer Jong N.E.C. vervuld, om vervolgens als trainer O17 aan de slag te gaan. Tussentijds behaalde ik het TC1-trainersdiploma. Ik kijk terug op een leuke periode waarin het dagelijks werken met topsporttalenten uitdagend was maar tegelijkertijd mijn ambitie om zelfstandig een sportieve buitenschoolse opvang op te starten groeide.

De voorbije jaren heb ik mijzelf bijgeschoold (opleiding Pedagogisch Coach succesvol afgerond) , de Voetbal BSO in de-meest-ideale-vorm op papier tot leven laten komen én de stap als trainer/coach in het amateurvoetbal gezet. Momenteel ben ik trainer van OSS’20 1, uitkomende in de landelijke 3de Divisie. Ik wil mijn werkervaring en pedagogische kwaliteiten inzetten om ouders te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van hun kind.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort op de Voetbal BSO?

Mark van Wijk - Teamleider
Mark van Wijk - Teamleider Pedagogisch klimaat, veiligheid & programma

Hallo allemaal, Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Mark van Wijk en ben per 1 januari begonnen bij de Voetbal BSO. Ik ben woonachtig in het mooie Bennekom en ben trotse vader van 2 zoons, Jari (6) en Siem (4). Mijn partner heeft ook nog 3 kids, dus als we bij elkaar zijn hebben we een huis vol! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met voetbal als trainer, scout videoanalyse en gooi ik graag een pijltje darts. Werkervaring heb ik opgedaan in de gehandicaptenzorg waarin ik bijna 21 jaar in de dagbesteding heb gewerkt waarvan het grootste deel met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Hiervoor heb ik de opleiding SPW4+ gevolgd. Bij De Voetbal BSO ga ik in de positie van teamleider op beide locaties meewerken op de groepen. Achter de schermen ondersteun ik bij de dagelijkse verzorging van de locaties. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!
Tot snel, Mark van Wijk

Alwies Hendriks
Alwies Hendriks Teamcoach pedagogisch klimaat

Ik ben Alwies Hendriks, woon samen en heb 2 voetballende dochters. Tot mijn 40ste heb ik op prestatief niveau gevoetbald en voelde ik als keeper de enorme verantwoordelijkheid mijn doel “schoon” te houden. Naast De Voetbal BSO ben ik werkzaam als psychomotorisch trainer op een zorgcentrum, eigenaar van GOALS Voetbal en docent Sport en Bewegen op het ROC-Nijmegen. Ik vind het geweldig om kinderen te zien groeien en hen te ondersteunen met dingen die ze lastig vinden. Uitdagende oefeningen leert kinderen o.a. om door te zetten als iets moeilijk/zwaar is, zich bewust te worden van hun eigen kwaliteiten én om deze vervolgens in te zetten. Verder ervaren ze in het samenwerken hoe het is om leiding te nemen of juist goed te kunnen volgen. Het zijn waardevolle aspecten welke kinderen in de sport maar ook zeker in het dagelijks leven met zich meenemen. Hopelijk tot snel!

Lloyd Kooiman - Locatiehoofd Wijchen
Lloyd Kooiman - Locatiehoofd Wijchen Pedagogisch medewerker Wijchen en mentor van basisgroep De Donderstenen!

Dag allemaal! Mijn naam is Lloyd Kooiman en samenwonend in Oosterhout bij Nijmegen. Zelf ben ik opgegroeid in Siebengewald (Limburg) waar ik de jongste in een gezin van 5 jongens ben. Ook ik heb het CIOS afgerond, heb een voorliefde voor sport en werk graag met kinderen. Verder houd ik van fitnessen, reizen en cocktails maken. Dit laatste eveneens als professional. Verder voetbal ik in het 1ste elftal van Blauw Wit Nijmegen in de 3de klasse. Ik hoop een mooie bijdrage te mogen leveren aan een supertoffe BSO!

Nick Graveth
Nick GravethPedagogisch medewerker Wijchen - mentor van basisgroep De Draken!

Hoi! Mijn naam is Nick Graveth en ik ben 23 jaar oud. Ik ben woonachtig in Wijchen, heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond en ben naast mijn werkzaamheden voor De Voetbal BSO eveneens verbonden als voetbaltrainer & voetbal coördinator aan AWC Wijchen. Mij zal je daar dus ook geregeld tegenkomen! Verder houd ik van fitnessen en blijf ik mijzelf verder ontwikkelen als professional. We zien elkaar!

Bob Kaaks
Bob Kaaks Pedagogisch medewerker Wijchen - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hey daar, mijn naam is Bob Kaaks 23 jaar, woon in Druten en heb het CIOS Arnhem succesvol heb afgerond. Momenteel geef ik les bij Dansstudio Almir, turnvereniging de Hazenkamp en begeleid ik outdoor activiteiten (paintball en klimbos activiteiten etc.) bij Fundustry. De sporten die ik zelf beoefen zijn Hip Hop dansen en trampolinespringen. Op de BSO vind ik het belangrijk dat elk kind zich gehoord voelt. Vanuit die individuele aandacht hoop ik dat er een band ontstaat waarin het kind zich veilig en belangrijk voelt. Als een kind zich op zijn plek voelt, volgt het plezier en de vreugde in de activiteiten vanzelf. Vanaf 7 Maart ben ik op de maandag, dinsdag en de donderdag op de BSO aanwezig. Tot snel!

Vinay Saltani
Vinay SaltaniPedagogisch medewerker Wijchen - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hai allemaal! Mijn naam is Vinay Saltani en ik woon in Nijmegen. Zelf ben ik opgegroeid in Nijmegen waar ik het middelste kind ben in een gezin van vader, moeder, een zusje en een zus. Ook heb ik Sport en Bewegen niveau 4 afgerond op het ROC in Nijmegen. Mijn affiniteit is altijd al sport geweest en ik zou de kinderen graag hierbij willen helpen om zo verder te ontwikkelen. Verder houd ik van leuke dingen doen met vrienden en familie, reizen en fit te blijven. Daarnaast voetbal ik in het 1ste elftal van AWC in de 4e divisie en hoop ik een mooie toegevoegde waarde bij de BSO te zijn. Tot snel!

Laura Stevens
Laura StevensPedagogisch medewerker Wijchen - mentor van basisgroep De Donderstenen!
Hallo! Mijn naam is Laura Stevens, 19 jaar oud en woonachtig in Druten. Ik heb de opleiding sport en bewegen afgerond met als richting coördinator buurt, onderwijs en sport. Buiten mijn werk voetbal ik graag bij de club DIO’30 in Druten bij het team MO20. Ik werk graag met kinderen en vind het leuk om zowel sportief als creatief met hen bezig te zijn. Op de BSO vind ik het erg belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn, want ieder kind is uniek! Je treft mij op maandag, dinsdag en donderdag. Tot dan!
Emma v.d. Zandt
Emma v.d. ZandtPedagogisch medewerker basisgroep 'De Donderstenen'

Hoi! Ik ben Emma van der Zandt, 20 jaar oud en woonachtig in Druten. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker in de richting onderwijs assistent afgerond. Het werken met kinderen en vooral om samen in beweging blijven vind ik enorm leuk! Buiten werk voetbal ik graag bij Dio ‘30 in Druten en vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich vrij kunnen ontwikkelen op hun eigen manier. Ik ben aanwezig op de dinsdag en donderdag op de locatie in Wijchen. Tot snel!

Thijn Remmits
Thijn RemmitsPedagogisch medewerker basisgroep 'De Doerakken'

Hallo allemaal! Mijn naam is Thijn Remmits en ik woon samen met mijn vader in Dreumel waar ik ook geboren ben. Ik houd ervan om te sporten vandaar dat ik de opleiding Sport en Bewegen heb afgerond. Het werken met kinderen in combinatie met verschillende sporten vind ik leuk, daarnaast voetbal ik zelf bij Aquila in het 1ste elftal en ben ik trainer van de o-19. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel met voetbal bezig en doe ik graag leuke dingen met vrienden. Je treft mij op dinsdag en donderdag!

Bob Bosman
Bob BosmanPedagogisch medewerker basisgroep 'De Doerakken'

Hoi allemaal! Ik ben Bob Bosman, 21 jaar oud en ik woon in Wijchen. Sporten is wat ik graag doe,  daarom heb ik de opleiding Sport en Bewegen niveau-4 op het Koning Willem 1 College in Den Bosch afgerond. Hier heb ik geleerd om met kinderen te werken en hen nieuwe vaardigheden aan te leren. Tijdens mijn werk als PM’er vind ik het belangrijk om plezier en fysieke veiligheid te verzorgen. Naast mijn werk bij de BSO ben ik ook werkzaam bij Wav-e studios waar ik personal training geef. Daarnaast voetbal ik zelf bij AWC O23-1 in de 2e divisie. Ik ben werkzaam op de dinsdag en donderdag!

Fleur Hoenselaar
Fleur HoenselaarPedagogisch medewerker basisgroep 'De Doerakken'

Hallo allemaal, mijn naam is Fleur Hoenselaar, ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Heesch. In 2022 heb ik mijn CIOS diploma succesvol behaald op het gebied van buurt, onderwijs en sport. Hiervoor heb ik stage gelopen bij BSO Time2Play op Aruba. Verder houd ik me graag bezig met mijn hobby’s wakeboarden en skiën en heb ik het afgelopen jaar zelfs in Oostenrijk gewoond om hierin les te kunnen geven. Sommigen zullen mij misschien dan ook wel kennen als ski-juf bij Alpine World in Oss! Ik hoop dat ieder kind zich thuis mag voelen op de BSO, daarin wil ik een mooie bijdrage aan leveren!

Esther Jansen
Esther JansenGroepshulp basisgroep 'De Donderstenen' , locatie Wijchen

Dag allemaal, mijn naam is Esther Jansen 21 jaar, ben woonachtig in Schaijk en ik volg de opleiding coördinator Sport en Bewegingsagogie. Verder geef ik ook verschillende groepslessen aan ouderen, ben ik graag in de fitness te vinden en houd ik ervan om in mijn vrijetijd met mijn paarden bezig te zijn.
Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken en vind het belangrijk dat ieder kind op de BSO zichzelf kan voelen.
Je gaat mij op dinsdag en donderdag in Wijchen treffen!

Niels Koudijs
Niels KoudijsStagiair

Dag allemaal! Mijn naam is Niels Koudijs en ik woon in Wijchen. Momenteel volg ik het 3e leerjaar van de opleiding coördinator Sport en Bewegings- agogie in Oss. In mijn vrije tijd reis ik veel, loop ik triathlons en ben ik voetbaltrainer van een gemengde O11. Door een herseninfarct op jonge leeftijd heb ik cerebrale parese opgelopen waardoor mijn rechterzijde een beperking kent. Juist door deze beperking heb ik de kans gekregen om in 2012 uit te komen voor het Nederlands CP-voetbalteam op de Paralympische Spelen in Londen. Ik kijk uit naar een leuke stagetijd op De Voetbal BSO en hoop een mooie bijdrage te leveren aan leuke middagen vol sport en spel!

Eef Evers
Eef EversVrijwilliger vervoer Wijchen
Frans v.d. Wielen
Frans v.d. WielenVrijwilliger vervoer Wijchen

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN