Team BSO Wijchen

Roy de Haan - Leidinggevende
Roy de Haan - Leidinggevende Coach, plaatsing & planning

Mijn naam is Roy de Haan, 38 jaar oud en woon samen met mijn partner Judith en zoontje Kian in het mooie Elst! Als trotse oprichter van Sportieve BSO Time4Skills – De Voetbal BSO – ben ik blij om bij te kunnen dragen aan een vrijetijdsklimaat waar kinderen in een veilige, uitdagende omgeving vrij kunnen spelen en daarnaast de mogelijkheid hebben deel te nemen aan tal van (voornamelijk) sportieve activiteiten en clinics.

Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik vrijwel onafgebroken werkzaam geweest met kinderen en oudere jeugd. De eerste jaren als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel bij een vooraanstaande kinderopvangorganisatie in de omgeving Nijmegen. Dit combineerde ik met het verzorgen van sportieve kinderfeestjes en het jeugdtrainerschap bij De Treffers in Groesbeek (o17 & o19). Na deze periode….

….ben ik fulltime in het betaald jeugdvoetbal werkzaam geweest bij N.E.C. In de eerste fase heb ik de post van hoofd-jeugdscouting en assistent-trainer Jong N.E.C. vervuld, om vervolgens als trainer O17 aan de slag te gaan. Tussentijds behaalde ik het TC1-trainersdiploma. Ik kijk terug op een leuke periode waarin het dagelijks werken met topsporttalenten uitdagend was maar tegelijkertijd mijn ambitie om zelfstandig een sportieve buitenschoolse opvang op te starten groeide.

De voorbije jaren heb ik de opleiding Pedagogisch Coach afgerond en zette ik de stap als trainer/coach in het amateurvoetbal waarbij ik als hoofdtrainer verantwoordelijk was voor o.a. DUNO (toenmalige zaterdag Hoofdklasse), HVCH (kampioenschap in de 1se klasse) en OSS’20 (3de divisie Landelijk).  Ten tijde van schrijven – januari 2024 –  heb ik het trainerschap voorlopig mag ik verantwoordelijk zijn voor een viertal locaties BSO waar het in augustus ’24 allemaal begon toen we de deuren open mochten slaan van de eerste ‘Voetbal BSO’ bij HVCH in Heesch.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort op een van de locaties?

Lloyd - locatieverantwoordelijke
Lloyd - locatieverantwoordelijkePedagogisch medewerker Wijchen en mentor van basisgroep De Draken!

Dag allemaal! Mijn naam is Lloyd(28) en samenwonend in Elst (GLD). Zelf ben ik opgegroeid in Siebengewald (Limburg) waar ik de jongste in een gezin van 5 jongens ben. Ook ik heb het CIOS afgerond, heb een voorliefde voor sport en werk graag met kinderen. Verder houd ik van fitnessen, reizen en cocktails maken. Dit laatste eveneens als professional. Verder voetbal ik in het 1ste elftal van Union in de 2de klasse. Ik hoop een mooie bijdrage te mogen leveren aan een supertoffe BSO!

Emma - assistent locatieverantwoordelijke
Emma - assistent locatieverantwoordelijkePedagogisch medewerker basisgroep 'De Donderstenen'

Hoi! Ik ben Emma, 21 jaar oud, woonachtig in Druten en ondersteun Lloyd als assistent-locatieverantwoordelijke. Verder heb ik de opleiding pedagogisch medewerker in de richting onderwijsassistent afgerond en vind ik het leuk om samen met de kinderen lekker in beweging te blijven! Buiten werk om voetbal ik graag bij DIO‘30 in Druten en vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich vrij kunnen ontwikkelen op hun eigen manier. Je ziet mij iedere dag op onze locatie in Wijchen, tot snel!

Sandro
SandroMeewerkend teamcoach pedagogisch klimaat en sportief aanbod

Dag allemaal! Mijn naam is Sandro, 31 jaar oud, woonachtig in Nijmegen en ik ben als teamcoach (mede)verantwoordelijk voor de implementatie van het pedagogisch beleid, het bewaken van het sportieve programma en ik ondersteun alle locatieverantwoordelijken daar waar nodig . Nadat ik het CIOS heb afgerond ben ik een aantal jaar als jeugdtrainer werkzaam geweest bij N.E.C. en PSV.  Later ben ik naar India vertrokken om daar als jeugdtrainer en vervolgens Hoofd Jeugdopleiding te gaan werken. Sinds mijn terugkeer in Nederland ben ik in de ochtenduren werkzaam als assistent-trainer bij N.E.C. onder 21  en in de middag op de BSO te vinden!

Vinay
VinayPedagogisch medewerker Wijchen - mentor van basisgroep De Doerakken!

Hai allemaal! Mijn naam is Vinay(23) en ik woon in Nijmegen. Zelf ben ik opgegroeid in Nijmegen waar ik het middelste kind ben in een gezin van vader, moeder, een zusje en een zus. Ook heb ik Sport en Bewegen niveau 4 afgerond op het ROC in Nijmegen. Mijn affiniteit is altijd al sport geweest en ik zou de kinderen graag hierbij willen helpen om zo verder te ontwikkelen. Verder houd ik van leuke dingen doen met vrienden en familie, reizen en fit te blijven. Daarnaast voetbal ik in het 1ste elftal van AWC in de 4e divisie en hoop ik een mooie toegevoegde waarde bij de BSO te zijn. Tot snel!

Bob
BobPedagogisch medewerker basisgroep 'De Doerakken'

Hoi allemaal! Ik ben Bob, 21 jaar oud en ik woon in Wijchen. Wat ik het liefste doe in mijn leven is sporten. Ik heb daarom de opleiding Sport en bewegen niveau 4 afgerond op het Koning Willem 1 college in Den Bosch. Hier heb ik geleerd om met kinderen aan de slag te gaan om hun nieuwe dingen te leren met sporten. Tijdens mijn werk is mijn doel niet alleen zorgen dat de kinderen veilig en met plezier kunnen sporten, maar ook wil ik zorgen dat ze ook wat leren. Naast mijn werk bij de BSO ben ik ook werkzaam bij Wav-e studios waar ik personal training geef. Daarnaast voetbal ik zelf bij AWC O23-1 in de 2e divisie. Ik ben werkzaam op de dinsdag en donderdag Tot dan!!

Milo
MiloPedagogisch medewerker basisgroep 'De Donderstenen'

Dag allemaal, ik ben Milo, 21 jaar en woon in Oss. Ik ben begonnen bij de Sportieve BSO op locatie Heesch als stagiaire. Na mijn stageperiode heb ik ervaren dat ik het heel erg leuk vind om op deze BSO te mogen werken en ben hier dus blijven hangen! In mijn vrije tijd houd ik van voetballen en muziek maken, dit laatste doe ik als DJ.
Je kan mij  op dinsdag t/m donderdag tegenkomen op locatie Wijchen maar op de vrijdag werk ik in Heesch! Ik hoop jullie snel te zien!

Esther
EstherPedagogisch medewerker basisgroep 'De Draken' , locatie Wijchen

Dag allemaal, mijn naam is Esther, 22 jaar, woonachtig in Schaijk en ik volg de opleiding coördinator Sport en Bewegingsagogie. Verder geef ik ook verschillende groepslessen aan ouderen, ben ik graag in de fitness te vinden en houd ik ervan om in mijn vrijetijd met mijn paarden bezig te zijn.
Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken en vind het belangrijk dat ieder kind op de BSO zichzelf kan voelen.
Je gaat mij op dinsdag en donderdag in Wijchen treffen!

Vungy
VungyPedagogisch medewerker basisgroep 'De Donderstenen' , locatie Wijchen

Mijn naam is Vungy Antonio, 24 jaar en woonachtig in Gennep samen met mijn hond Lou. Ik heb de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond in 2020. Hierna ben ik in de gehandicaptenzorg gaan werken.
Mijn grote passie is voetbal zowel binnen als buiten de lijnen zo ben ik al jaren actief bij voetbalclub Vitesse’08 in Gennep. Verder houd ik van fitness, hardlopen, weekendjes weg gaan en lezen.
Door de jaren heen heb ik geleerd hoe ik kinderen op een professionele en zorgzame manier kan begeleiden in hun ontwikkeling op zowel fysiek- als emotioneel vlak. Deze bijdrage hoop ik ook aan de BSO te kunnen leveren!

Robin
RobinPedagogisch medewerker basisgroep 'De Donderstenen' , locatie Wijchen

Hai allemaal! Mijn naam is Robin, ik ben 24 jaar en woon in Arnhem. Ik heb CIOS Arnhem afgerond en geef momenteel hockeytraining bij HCM Arnhem waar ik zelf ook in een damesteam speel. Momenteel combineer ik het werken op de BSO met een baan bij de Intratuin en vanaf september ga ik de opleiding sociaal werk volgen waar ik het werken op de BSO wil combineren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te karten en leuke stedentripjes te maken Ik hoop – en ga er een beetje vanuit – dat we samen een leuke tijd gaan hebben!

Niels
NielsGroepshulp

Dag allemaal! Mijn naam is Niels en ik woon in Wijchen. Momenteel volg ik het 3e leerjaar van de opleiding coördinator Sport en Bewegings- agogie in Oss. In mijn vrije tijd reis ik veel, loop ik triathlons en ben ik voetbaltrainer van een gemengde O11. Door een herseninfarct op jonge leeftijd heb ik cerebrale parese opgelopen waardoor mijn rechterzijde een beperking kent. Juist door deze beperking heb ik de kans gekregen om in 2012 uit te komen voor het Nederlands CP-voetbalteam op de Paralympische Spelen in Londen. Ik kijk uit naar een leuke stagetijd op De Voetbal BSO en hoop een mooie bijdrage te leveren aan leuke middagen vol sport en spel!

Eef Evers
Eef EversVrijwilliger vervoer Wijchen
Frans v.d. Wielen
Frans v.d. WielenVrijwilliger vervoer Wijchen

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN