Tarieven per 1 januari 2023

In het onderstaande overzicht vind je de uurtarieven voor onze buitenschoolse opvang in 2023.

De tarieven in het overzicht zijn brutobedragen waarbij zowel tijdens school- als vakantieweken – ook in geval van structureel eerder ophalen – opvang tot 18.30 uur zal worden berekend. Hierin kan niet worden afgeweken. Alle uitjes en activiteiten zijn bij het tarief inbegrepen.

Op basis van de brutobijdrage ontvang je van de Belastingdienst de nodige inkomensafhankelijke kinderopvangtoeslag. Wil je weten wat je daadwerkelijk zal betalen? Maak dan eenvoudig een berekening van jouw eigen bijdrage met behulp van onze netto-calculator.

VOLLEDIG

€7,85

PER UUR

40 schoolweken

12 vakantieweken

NETTO VOORDELIGST

UITGEBREID

€8,42

PER UUR

40 schoolweken

6 vakantieweken

BASIS

€9,20

PER UUR

40 schoolweken

0 vakantieweken

Flexibel

€9,55

PER UUR

minimale afname van 3,5 uur per dag

0 vakantieweken

Budget studiedagen
Bij afname van een overeenkomst zijn – per afgenomen dag- jaarlijks 15 studiedaguren in te zetten, Wanneer er wordt gekozen voor meerdere dagen zal het budget cumuleren. Ter voorbeeld: bij afname van dins- en donderdag o.b.v. 46 weken zijn (2 x 15 =) 30 uur aan studiedaguren in te zetten.

Wijze van betalen

Bij plaatsing ontvang je een overzicht van de vaste maandkosten voor het lopende jaar. Er kan vervolgens een keuze worden gemaakt voor zelfstandige overboeking of automatische incasso.

• Bij zelfstandig overboeken vragen we je het verschuldigde maandbedrag uiterlijk de 27ste in de maand voorafgaand aan iedere opvangmaand over te boeken op het door ons aangedragen rekeningnummer.
Voorbeeld: de opvangkosten voor de maand april dienen op 27 maart op onze rekening te zijn bijgeschreven.

• Bij automatische incasso zullen wij de kosten rondom de 28ste dag van de maand afschrijven.

Facturatie periodiek & jaarlijks
Zowel de maandelijkse facturatie als de jaaropgaven worden door ons per e-mail verstrekt. Deze verzenden wij op de 20ste dag van iedere maand.

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN